Знаменитости

Джейдън Смит ще отвори веган ресторант с безплатна храна за бездомните

Джейдън Смит ще отвори веган ресторант с безплатна храна за бездомните
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Обясняваме алтруистичната концепция, която новият ресторант на Джейдън Смит ще има: Обичам те

Синът на Уил Смит и близък приятел на Кара Делевин и Кайли Дженър винаги се е характеризирал с алтруистично сърце. 22-годишната знаменитост се стреми да помага на най-нуждаещите се, без да очаква нищо в замяна. Поради тази причина актьорът от „Карате Кид“ стартира проект „камион за храна“, чрез който разпространява вода и висококачествена веганска храна в маргинализирани райони на Съединените щати.

Може да ви заинтересува: Кара Делевин и Джейдън Смит повдигат любовни слухове Сега Джейдън иска да допълни този акт на благотворителност, като отвори ресторант, който има подобна цел на предишния му проект. Разказваме ви всичко за това!

Джейдън ще отвори веган ресторант с безплатна храна за бездомни хора

Новият магазин на Джейдън ще се казва „Обичам те“; Това е ресторант с веган концепция, който ще бъде отворен както за хората, които са на улицата, така и за тези, които имат икономическа стабилност и могат да си позволят ястията. Според Variety тези пари ще бъдат използвани за подпомагане на онези клиенти, които не могат да платят храната си в ресторанта. Може да ви заинтересува: Вижте снимката, която предизвика слухове за романтика между Кайли Дженър и Джейдън Смит

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ОБИЧАМ ТЕ (@iloveyourestaurant)

„Ако не сте бездомен, не само ще трябва да платите, но ще трябва да вложите малко повече от парите, които струва всяко ястие, за да можете да платите на човека зад вас“, каза Джейдън Смит към Variety. Повече хора като Джейдън Смит!

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: