Знаменитости

Джошуа Басет потвърждава, че принадлежи към LGBTQ+ общността

Джошуа Басет потвърждава, че принадлежи към LGBTQ+ общността
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

След стотици слухове и спекулации, Джошуа Басет най-накрая говори открито за своята сексуалност

Преди няколко месеца, Джошуа Басет даде много за разговор, след като постави под въпрос сексуалната си ориентация. Актьорът нашумя в социалните мрежи, след като повдигна съмнения, че е "излязъл от килера". 20-годишният изпълнител отговаряше на няколко въпроса на видео, но когато пусна песента на Хари Стайлс, всичко излезе извън контрол. Може да ви заинтересува: Джошуа Басет става вирусен, защото очевидно „излиза от килера“ „Много неща. Предполагам, че това е моето излизащо видео, предполагам?“, добави Джошуа със сериозен тон и задъхан смях. Впоследствие актьорът наруши мълчанието си и реши да говори за своята сексуалност и как се е справял с този интимен проблем през целия си живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джошуа Басет (@joshuatbassett)

„Цял живот хората са говорили за моята сексуалност. Хората ме засрамиха за неща, за които не знаят нищо. Искам да благодаря на тези от вас, които отстояват любовта и приемането“, започна актьорът. „Токсичността, омразата и негативизмът говорят по-малко за проблема, но казват много повече за онези, които ги бълват. 2023 г. сме. Ние сме поколението на любовта и растежа, време е да започнем да се държим така." Той продължи: „Независимо дали ме обичаш, мразиш ме или ме проклет по дяволите, аз те обичам така или иначе.“ Може да ви заинтересува: Върна ли се любовта? Нежното послание, което Джошуа Басет посвети на Оливия Родриго Джошуа реши да не поставя етикет върху сексуалността си и публично поиска повече уважение по света. „Обичайте когото обичате без срам. Добре е да продължаваш да откриваш кой си. Животът е твърде кратък, за да оставим невежеството и омразата да победят.Аз избирам любовта”, завърши Сега младежката звезда най-накрая потвърди, че наистина принадлежи към LGBTQ+ общността.

Джошуа потвърждава, че принадлежи към LGBTQ+ общността

В интервю за GQ Джошуа най-накрая изясни спекулациите относно своята сексуалност. „Застанах зад всяка дума, която казах“, каза звездата пред GQ, имайки предвид своя публикация в Instagram. „Дори и да има последствия, предпочитам да се справя с последствията и да живея моята истина, отколкото да живея в страх.“ Въпреки че актьорът беше много открит по темата, той разкри, че не обича идеята за „излизане“.

Снимка: Instagram

"Аз съм против излизането в смисъл, че не е необходимо." Но, добави той, "хората могат да имат кутии, ако ги искат." „Има много букви в азбуката, защо да си правите труда да бързате със заключение? Понякога почеркът ви се променя, понякога опитвате различен, друг път разбирате, че не сте този, за който сте се смятали, или може би винаги сте знаели.Всичко това може да е истина. Щастлив съм, че съм част от LGBTQ+ общността, защото те обхващат всички. Не позволявайте на никого да ви казва, че любовта не е любов. Вероятно те са тези, които имат най-голяма нужда“, заключи той. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: