Знаменитости

BTS: Запознайте се с романтичната история на V

BTS: Запознайте се с романтичната история на V
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Коя е приятелката на V? С кого е бил романтично свързан? Разказваме ви всичко за члена на BTS

Милионите фенове по света постоянно поставят под въпрос сантименталния статут на членовете на BTS: Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V и Jungkook. Певците от южнокорейската K-pop група постигнаха световен успех, но намериха ли вече любовта?

Снимка: Getty Images

Разказваме ви всичко за романтичната история на един от членовете на групата: Taehyung (V). Може да ви заинтересува: ARMY: Какво прави BTS фендома толкова специален?

BTS: Запознайте се с романтичната история на V

Този идол на BTS се характеризира с това, че е супер сладък и детайлен, така че феновете не са спрели да се чудят коя е неговата щастлива приятелка.Преди да се превърне в талантлива музикална звезда, Ви излизаше с няколко момичета от училището си, но романсът им продължи само няколко дни и не потръгна. Ким Техьонг също разкри в интервю, че веднъж е заявил любовта си на момиче чрез текстово съобщение, но никога не е получил отговор.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TAEHYUNG (@btstae)

Може да ви заинтересува: Емоционалното послание за пандемията, което BTS отправиха към ООН След като стана известен, V беше свързан с някои K-pop изпълнители, като Joy от Red Velvet и Tzuyu от TWICE. Но най-лудата теория беше тази, в която той беше романтично свързан с един от неговите фенове на ARMY.

Коя е приятелката на V?

В момента K-pop членът е необвързан и изцяло фокусиран върху музикалните си проекти. Кой ще е късметлията, който успее да открадне сърцето й? Може да ви заинтересува: Подробностите, поради които се смята, че принцеса Леонор и инфанта София са фенове на BTS ¡АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: