Любов

Напиши му писмо и 7 други идеи за решаване на проблеми с любовника ти

Напиши му писмо и 7 други идеи за решаване на проблеми с любовника ти
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Даваме ви няколко идеи, за да сложите край на различията, които имате с любовника си

Не знаете как да разрешите тези проблеми с любовника си и сега съвместният живот се е усложнил? Може би разстоянието и новият начин на общуване са затруднили мирното ухажване. Тук ви казваме какво да правите Може да ви заинтересува: Причината да се влюбвате в хора, които ви игнорират, според науката

Снимка: Pexels

От: Але Аредондо

Напишете му писмо и 7 други идеи за решаване на проблеми с любовника ви

Опитайте да пишете

Ако не се чувствате готови да говорите с него, напишете му писмо! Това ще ви помогне да подредите мислите и емоциите си; не позволявайте да се превърне в писмена жалба, а в покана за разговор тихо и лично.

Нека се застъпват за вас

Би било хубаво, ако някой друг може да ви помогне, в случай че вие и вашият човек сте затворени за комуникация. Не е идеално, но е валидно, ако е замесен някой, когото и двамата обичате и уважавате. Може да ви заинтересува: 10 вида влюбвания, кое е вашето?

Снимка: Pexels

Бъдете търпеливи

Изчакайте няколко дни, преди да се свържете с приятеля си, за да разрешите кавгите му. В противен случай рискувате гневът да ви завладее и в крайна сметка да кажете нещо, което може да нарани другия. Успокой се.

Изразете неудобството си

След като се отпусне, кажете й, че искате да говорите. Направете го насаме. Ако смятате, че трябва да чуете извинение от него, кажете го. Не пренебрегвайте негативните действия, които ви нараняват или се опитвайте да ги оставите в миналото, без да ги изясните. Не се опитвайте да водите партията спокойно за сметка на вашето благополучие, обичайте първо себе си! Може да ви заинтересува: 7 младежки любовни книги, които трябва да включите в колекцията си

Снимка:; Pexels

Не изпадайте в друг конфликт

Не позволявайте на разговорите да влошат нещата. Ако комуникацията не протича и те продължават да се карат, за предпочитане е да се оттеглите и да изчакате няколко дни, за да проведете по-настоятелен диалог.

Извинете се

Искаш ли да продължиш напред? Всеки поема своята отговорност и обещава да комуникира правилно и навреме, преди проблемите да ескалират.

Снимка: Pexels

Научете си урока

Говорете за случилото се и проверете дали има недостатъци в начина, по който общувате. Помнете, че уважението винаги ще бъде в основата на добрите отношения.

Направете екип с любовника си

Ако и двамата искат да бъдат заедно, трябва да разберат, че играят в един отбор. И двамата трябва да работят, за да върви гладко връзката.

Снимка: Pexels

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: