Знаменитости

Селена Гомез става вирусна, като показва възстановената си фигура в бикини

Селена Гомез става вирусна, като показва възстановената си фигура в бикини
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Селена Гомез се сбогува със стереотипите за красота и се показва естествена пред огледалото

Selena Gomez обяви през 2015 г., че има лупус, автоимунно заболяване, което атакува собствените й тъкани, като стави, кожа, бъбреци, кръвни клетки, мозъка, сърцето и белите дробове. В резултат на това артистката се бори ежедневно с теглото си, тъй като претърпява внезапни физически възходи и падения. Може да ви заинтересува: Селена Гомез: нейната диета, рутина и защо никога не се качва на кантара

Снимка: Instagram

„Станах несигурен. Аз също имам лупус, така че варирам много с теглото си, така че трябваше отрано да се науча да бъда твърд, когато става въпрос за тези неща и да разбера, че това изобщо няма значение.Просто е омразно. Това е“, разкри той пред Cosmopolitan. И това е, че бившата звезда на Disney Channel непрекъснато е критикувана, че бързо наддава или отслабва. Преди няколко месеца феновете й се притесниха, когато забелязаха, че Селена е много слаба, но чрез нова снимка актрисата показа, че е напълно възстановена. Тя изглежда по-сладка от всякога! Може да ви заинтересува: Селена Гомес посещава същото студио за пилатес като Хейли Болдуин!

Селена показва възстановената си фигура в страхотни бикини

Селена Гомес използва социалните си мрежи, за да помогне на марката бански костюми La' Mariette, за която позира в един от бикините си пред огледалото, а по-късно и за специална фотосесия за модната линия. Може да ви заинтересува: Джъстин Бийбър беше видян да плаче от Селена Гомез отново!

„За нас беше много забавно да си играем със създаването на бански костюми, защото (основателите) и аз обичаме да сме навън толкова много“, каза Селена в изявление.„След като прегледах мостри, любимият ми цвят беше лилав; Исках да стоя далеч от цветовете, които обикновено харесвам, червено и бяло. Лилавото ми се стори различно. И ние добавяме ярки цветове като зелено и неоново тук и там; той наистина става ваш собствен костюм, както и да го носите,” добави той.

Кой иска бикини с тези на Сел? Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: