Знаменитости

Снимките от романтичния меден месец на Ариана Гранде и Далтън Гомес

Снимките от романтичния меден месец на Ариана Гранде и Далтън Гомес
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ариана Гранде и Далтън Гомес предприеха първото си пътуване до Холандия, а певицата не се поколеба да сподели няколко снимки от медения им месец!

Ариана Гранде и Далтън Гомес дойдоха до пътеката на 15 май и казаха „Да“ пред най-близките си приятели и семейство. Двойката се сгоди само 10 месеца след романтиката си и пет месеца по-късно решиха да станат съпруг и съпруга.

Снимка: Instagram

Церемонията се състоя в Монтесито, Калифорния, а сега младоженците се наслаждават максимално на медения си месец! Може да ви заинтересува: Seer уверява, че Ариана ще забременее много скоро

Снимките от романтичния меден месец на Ари и Далтън Гомез

Преводачът от „7 пръстена“ и талантливият брокер на недвижими имоти пътуваха до Холандия, за да се насладят на новата си сцена като женени. В поредица от снимки и видеоклипове Ари сподели всичко - от селфи на прозорец на лодка до вятърни мелници, калинка, лебед и емблематичните канали на Амстердам. Двойката посети и Zaanse Schans, приказно малко градче в покрайнините на Амстердам, където позираха в огромни холандски обувки и направиха невероятна снимка. Може да ви заинтересува: ВИДЕО: Ариана минава през карантина с новия си приятел!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ариана Гранде (@arianagrande)

Ариана и Далтън започнаха да излизат по време на раждането, тъй като двойката се запозна чрез някои общи приятели. Благодарение на работата си Далтън има няколко известни приятели, като Майли Сайръс.Източник, близък до Ариана, разкри пред E! Новина, че и Далтън, и певецът на „7 пръстена“ „въртят в един кръг“.

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: