Знаменитости

Колко пари има, мексиканското му семейство и други любопитни факти за Селена Гомез

Колко пари има, мексиканското му семейство и други любопитни факти за Селена Гомез
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Селена Гомес става на 29 днес! Припомняме ви някои любопитни факти за певицата и актриса

Колко пари има и други любопитни факти за Селена Гомез

От съвсем малка Селена Гомес се намесва в артистичния свят, като участва в детски сериали като „Барни и неговите приятели“ и „Магьосниците от Уейвърли Плейс“ В допълнение към участието си във филми като „Принцеса по случайност“, „Рамона и Бийзъс“ и „Програма за защита на принцесите“, тя вече има състояние от милиони долари, което също се увеличи с успеха на нейната музикална кариера.

Снимка: Instagram

Според Celebrity Net Worth, Селена има нетна стойност от около 80 милиона долара, продукт на нейния талант и упорит труд. Може да ви заинтересува: 28 неща, които трябва да знаете за Селена Гомез

Романтична история

Селена имаше периодична и бурна връзка с Джъстин Бийбър в продължение на 10 години. Беше през 2010 г., когато артистите започнаха да пишат своята любовна история и през 2023 г., когато решиха окончателно да прекратят романса си.

Снимка: Instagram

Преводачката на „Lose You To Love Me“ също имаше ухажване с The Weeknd, с когото приключи след 10-месечна връзка. Въпреки това, Селена също излизаше за кратко със Zedd, Charlie Puth и Nick Jonas.

Лупус

Selena Gomez обяви през 2015 г., че има лупус, автоимунно заболяване, което атакува собствените й тъкани, като стави, кожа, бъбреци, кръвни клетки, мозъка, сърцето и белите дробове. В резултат на това артистката се бори ежедневно с теглото си, тъй като претърпява внезапни физически възходи и падения.През 2023 г. певицата дори трябваше да се подложи на трансплантация на бъбрек, който й беше дарен от приятелката й Франсия Райса, след като получи усложнения от наличието на лупус в тялото си. През последните няколко години Селена беше принудена да отмени някои проекти и турнета поради силни физически и емоционални рецидиви. Художникът дори трябваше да отиде в клиника, за да получи професионална помощ.

Снимка: Instagram

Мексиканското семейство на Селена

Рикардо Хоел Гомес, бащата на Селена, е мексиканец, така че всеки път, когато певицата го срещне, той живее много в мексикански стил. Рикардо и Манди Тийфи имаха тийнейджърски роман и се разделиха, когато Селена беше на 5 години. Звездата от „Само убийства в сградата“ остана с майка си, англо-американка от италиански произход, но продължи да поддържа връзка с мексиканското си наследство, споделяйки уикенди, празници и quinceañeras с баща си.Може да ви заинтересува: Това беше първият път на Селена Гомез и Джъстин Бийбър

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Рядка красота

"

Selena вече има марка грим, наречена „Rare Beauty“, чиято цел е да се раздели с кодовете на идеализацията и „нереалността“, тъй като иска всеки човек да използва уникалната си красота, използвайки козметиката, която най-добре подхожда тях . "Всеки ден се повтарят едни и същи съобщения: че не съм достатъчно секси, не достатъчно готин или че ако бях постъпил различно, щяха да ме приемат. Мисля, че трябва да бъдем верни на себе си. Това ни прави толкова красиви и привлекателни. Нека не забравяме това, дори и в трудни моменти“, разкри певицата за марката си гримове. https://www.instagram.com/p/CQ0gOs_nf7G/LinkEnhancement>https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: