Астрология

Формулата да разберете какво е числото на живота ви

Формулата да разберете какво е числото на живота ви
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Казваме ви как да получите числото на живота си и неговото значение!

Всички имаме любимо число; Това е тази цифра, която ни дава „късмет“, но знаете ли, че нумерологията наистина играе основна роля в живота ни? Това е отговорно за разбирането на връзката между духа на живите същества и числата, за да разкрие скрити подробности за магията, личността и вибрациите на всеки човек.

Снимка: Getty Images

Може да ви заинтересува: Тест: изберете любимите си числа и открийте отговора на най-големия си въпрос Според датата на раждане всички ние имаме число на живота, което има специфично значение. Порталът @astralmentee ви казва как да откриете своя! С информация от @sritalava

Формулата да разберете какво е числото на живота ви

Това, което трябва да направите, за да откриете вашето магическо число на живота, е да конвертирате датата си на раждане в пълни числа. Например: 6 април 1992 г.=06.04.1992 г. Сега съберете всяка от цифрите: 0+6+0+4+1+9+9+2=31. Сега намалете това число до една цифра: 3+1=4. Това е числото на живота!!

Какво означава всяко число?

1

Това е числото на произхода и началото. Те са амбициозни хора с много енергия и лидерство. Те се характеризират с това, че са иновативни, креативни, автентични и независими. Може да ви заинтересува: Тест: Изберете любимите си числа и открийте дали имате психически способности

2

Това е числото на привличането и началото на съюза. Те са хора, които имат страхотен баланс в живота си, така че имат възможността да помагат на другите. Те са търпеливи и съпричастни.

Снимка: Getty Images

3

Това е числото на интелигентността и комуникацията. Това е този, който притежават хора с голям артистичен талант. Умът му е отворен и напълно адаптивен.

4

Това е номерът за сигурност. Те са хора, които следват правилата и търсят всичко практично. Те са внимателни, лоялни и много организирани.

Снимка: Getty Images

5

Това е числото на безпокойството и опита. Хората с това число на живота са импулсивни и се отегчават от ежедневието си. Те се нуждаят от нови преживявания и постоянни промени.

6

Това е числото на любовта и разбирането. Семейството и домът са най-важните неща за тези хора. Те са верни, щедри и честни.

Снимка: Getty Images

7

Това е числото на мъдростта и духовността. Притежават го аналитични, интелигентни и рефлексивни хора.

8

Това е числото на наградата и амбицията. Те се характеризират с това, че са самодостатъчни, независими и успешни хора.

Снимка: Getty Images

9

Това е числото на края на цикъла, на щедростта и човечността. Представлява хора, които се стремят да направят света по-добро място. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЛЮБИМИ СПИСАНИЯ! https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: