YouTube

Брианда Деянара и тайните на нейния романтичен живот

Брианда Деянара и тайните на нейния романтичен живот
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Неомъжена ли е? Любовник заема ли сърцето й? Това ни каза Брианда Деянара ексклузивно!

Brianda Deyanara е корицата на новото издание на списание Tú, а TikToker разкри някои от най-големите си тайни чрез невероятно, забавно и интимно интервю. Познавате неговата страна като TikToker, но чудили ли сте се някога какво да кажем за романтичния му живот? Това ни каза той ексклузивно! Интервю от Mayte F. Tepichín Може да ви заинтересува: Брианда Деянара и тайната за постигане на успех в TikTok

Брианда и тайните на нейния романтичен живот

След като беше попитана за текущото състояние на сърцето й, талантливата създателка на съдържание, която вече има 27,4 милиона последователи в TikTok, разкри, че в момента е необвързана и много щастлива.Може да ви заинтересува: Брианда Деянара: реакцията, която ваксината срещу COVID-19 предизвика у нея „Сърцето на Брианда е много щастливо. В момента не съм в никаква връзка, нито смятам да имам за сега. Аз съм в етап на намиране на себе си, изцеление на много неща и грижа за себе си; Много съм наясно със себелюбието, за да намеря по-късно човек. Ще ти кажа“, каза тиктокърката и добави причините, поради които е решила да не е с любовник в момента.

Снимка: Instagram

„Не знам. Малко съм затворен за срещи с хора, което не е добре. Вярвам, че всеки има процес по отношение на взаимоотношенията си и мисля, че това е моят; моето същество не иска да се влюби. Ще чакам моята Брианда да иска да излезе, за да се срещне с някого и да се влюби." И това е, че популярната звезда на TikTok е супер фокусирана върху кариерата си, защото освен че продължава да расте като създател на съдържание, Брианда се интересува да се включи в света на актьорството.Може да ви заинтересува: Колко пари печелят 5-те най-известни TikToker в Мексико? „Бих искал да направя много неща. Актьорството е нещо, за което съм се подготвил и бих искал да опитам един ден; Знам, че ще успея, надявам се много скоро да се чуя с вас, родители. Отивам там, където животът ме води, досега той ме водеше по правилния път”, завърши Брианда.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: