Знаменитости

Това беше събирането на Sebastián Yatra и Tini Stoessel в Premios Juventud

Това беше събирането на Sebastián Yatra и Tini Stoessel в Premios Juventud
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вижте как Себастиан Ятра и Тини Стоесел реагираха на техните презентации, и двамата направиха шоу на сцената!

Tini Stoessel и Sebastián Yatra прекратиха ухажването си през май 2023 г. и въпреки че не разкриха подробности за раздялата си, преводачът на „Двойка на годината“ призна за ' El Break 7', че двамата с Тини са имали различни цели в живота. Може да ви заинтересува: Какво можеше да спаси връзката на Тини Стосел и Себастиан Ятра „Очевидно продължаваме да се обичаме много и винаги ще искам най-доброто за нея, винаги ще се уважаваме, ще имаме голяма привързаност, но ние вземаме решение, така че всеки да прави това, което му идва в най-голяма степен.“

Снимка: Instagram/@tinistoessel

От своя страна аржентинската певица разкри, че разстоянието и затвореността са изиграли основна роля за раздялата й с колумбиеца.„Но карантината ни хвана, него в Колумбия, а мен тук. И разстоянието никога не помага, имаше нужда да говорим лично. Бихме искали да е така, но не получихме шанс. Смятаме, че най-здравословното нещо в този случай беше да се отреже. И разберете, че може би това беше моментът да се придържаме към семействата си. И изживейте затварянето по този начин. Може да ви заинтересува: Себастиан Ятра предизвиква сензация, като танцува с момиче, идентично на Тини Стосел в Мексико.

Ето как Себастиан реагира на срещата си с Тини Стосел в Premios Juventud

Тини и Себастиан присъстваха на Младежките награди за 2023 г.; и двамата артисти представиха невероятни изпълнения на сцената на събитието. Докато Себастиан пееше „Двойка на годината“ с Майк Тауърс, Тини блестеше, когато интерпретираше новата си песен „Излъжи ме“.Може да ви заинтересува: Premios Juventud 2023: разберете пълния списък с победители! Заедно с Чикис Ривера и Алехандра Еспиноза, Себастиан беше един от домакините на Premios Juventud, за което Ятра трябваше да благодари на бившата си приятелка за представянето пред всички.

Шумни аплодисменти за Тини ❤️

Обичам всичко pic.twitter.com/Y5kqkLupEi - Юли (@onlysyt) 23 юли 2023 г.

"

От своя страна Тини внимателно изгледа шоуто, което Себас направи на сцената, някои свидетели заснеха реакцията й! https://www.instagram.com/p/CRrMSPsApJP/LinkEnhancement>https://editori altelevisa.pressreader.com/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico "

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: