YouTube

Стъпка по стъпка за използване на превод на текст в Instagram истории

Стъпка по стъпка за използване на превод на текст в Instagram истории
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Сега вашите истории в Instagram могат да бъдат международни и да достигнат до всяка част на света!

Instagram се превърна в най-пълната социална мрежа напоследък; Платформата се актуализира постоянно и често позволява нови функции, които са много полезни за потребителите. В момента Instagram има различни опции, като барабани, Instagram истории, филтри, бумеранги, IGTV и др.

Снимка: WhatsApp

Може да ви заинтересува: Единственият начин, по който можете да разберете дали сте направили екранна снимка на Insta Една от новите функции, които социалната мрежа внедри, е преводът на истории.Казваме ви какво представлява тази нова актуализация на Instagram и как работи, вие ще станете експерт, когато използвате приложението!

Стъпка по стъпка за използване на превод на текст в Instagram истории

Първото нещо, което трябва да направите, е да изтеглите последната актуализация на Instagram; За да направите това, отидете във вашия Play Store или Apple Store, в зависимост от това дали имате iPhone или Android, и натиснете бутона, който казва „Актуализиране“. Може да ви заинтересува: Instagram ще направи акаунта частен за непълнолетни

Как да видя преводите?

Втората стъпка е да въведете Instagram историите, които искате да видите, а в тези, които имат функцията за писмен текст, ще се появи опцията за натискане на раздел, който казва „Вижте превода“. Тази нова функция е достъпна на 90 езика, включително испански, английски, португалски и японски, така че ще имате възможност да видите текста както на оригиналния език, така и във версията, преведена на вашия език.Накрая ще се покаже малък прозорец в долната част на историята с превода на текста, който искате да прочетете.

Снимка: Getty Images

Прочетете също: YouReelers Как да продуцираме и редактираме видеоклипове?

Да, сега вашите истории могат да бъдат международни и да достигнат до всяка част на света, тъй като всеки потребител ще може да разбере текста на вашата история, дори ако не е на техния език, всичко това благодарение на превода!

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни на: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: