Знаменитости

Джимин от BTS е силно влюбен в момиче от Канада!

Джимин от BTS е силно влюбен в момиче от Канада!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Очевидно членът на BTS е в облаците, защото едно момиче успя напълно да открадне вниманието му! Кой ще бъде?

Един от аспектите на членовете на BTS, за които ARMY са най-любопитни, е техният романтичен живот. Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V и Jungkook са супер резервирани, когато става въпрос за разговори за статуса на връзката им, и докато феновете се заровиха в романтичната история на другия, една от момчетата никой не знае със сигурност дали в момента са влюбени. Може да ви заинтересува: BTS: какъв лосион използва Jungkook?

Снимка: Getty Images

За да освободи последователите си от съмнение, Джимин реши да разкрие, че има мегавлюбен в момиче. Представяте ли си кой е? Може да ви заинтересува: Членът на BTS, който беше уличен танцьор, преди да стане известен

Джимин е силно влюбен в момиче от Канада!

Оказва се, че момичето-мечта на Джимин е от Канада, или поне това разкри той в скорошно интервю. Преводачът на „Butter” изтъкна, че е много влюбен в героинята на „Дневникът на една страст” и „Злите момичета” Рейчъл Макадамс; да, това е нещо като неговата платонична любов.

Снимка: New Line Cinema.

Може да ви заинтересува: Jungkook се влюбва в ARMY с дръзка визия на лошо момче! Джимин е влюбеният в милиони момичета по света, но в момента има очи само за 42-годишната холивудска артистка. Сега знаете какви момичета харесва Джимин!

Снимка: Instagram

Мислите ли, че един ден K-Pop певицата ще срещне Рейчъл Макадамс? Ще се радваме да станем свидетели на този вълнуващ момент.Може да ви заинтересува: Джимин от BTS разплака жена: защо? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: