Знаменитости

Запознайте се с новата приятелка на Марио Касас!

Запознайте се с новата приятелка на Марио Касас!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

28-годишен модел успя да спечели сърцето на главния герой на "Три метра над небето" Марио Касас!

След участието си в „Три метра над небето“ и „Tengo ganas de ti“, Марио Касас започна роман с колежката си от филмите, María Valverde Известно време по-късно обаче те приключиха романса си и испанският актьор започна сантиментална връзка с колежката си от „El Barco“, Бланка Суарес, докато Мария се омъжи за диригента Густаво Дудамел. Може да ви заинтересува: Връща ли се Марио Касас към третата част на „Три метра над небето“?

Снимка: Zeta Audiovisual

Ухажването му с Бланка също не просперира и Касас беше ерген няколко години, но изглежда, че едно момиче току-що е откраднало сърцето му.Ние ви казваме кой е! Може да ви заинтересува: Публикацията на Марио Касас, която породи съмнения, че „Tres Veces Tú“ може да стигне до филмите!

Тя е новата приятелка на Марио Касас!

"Списание La Semana сподели няколко снимки на Марио, пристигащ в дома си заедно с модела Дезире Кордеро, на 28 години. Предполагаемата двойка се следва в социалните мрежи, въпреки че нито един от тях не е давал изявления за "романса". Въпреки това, сестрата на Марио, Шийла Касас, е тази, която показа, че има близки отношения с Дезире. „Виж, хубава си“, каза й той на една от снимките си в Instagram. Севилката беше Мис Испания през 2014 г., а две години по-късно имаше връзка с професионалния футболист Кристиано Роналдо. Може да ви е интересно: Баби от &39;3MSC&39; вече е женен: той е мъжът, който я покори точно като Хаче! https://www.instagram.com/p/CN26JKOF_8o/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: