Астрология

Това е вашата идеална романтична среща според зодията ви

Това е вашата идеална романтична среща според зодията ви
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Казваме ви каква трябва да бъде тази любовна среща с момчето, което харесвате в зависимост от зодията ви

Всяка зодия има специални предпочитания, когато става въпрос за срещи. Помислете за това, когато тези непредвидени времена свършат!

Овен - Спортно събитие

Вашата зодия обича да съчетава вълнението от среща с прилива на адреналин от спортно или състезателно събитие. Ако вие и вашето момче сте в един отбор, много по-добре! Също така работи, ако главните герои на събитието сте вие, било то в митинг или в разходка за добра кауза.

Рак - парк

Харесваш пространства на открито и срещата в някое от тях ще му придаде повече чар.Ако има фонтан или изкуствено езеро, идеално!Защото вашият знак е привлечен от водата. Също така ви бие да поканите любимия си на семейно събитие или занимание с любимите хора. Може да ви заинтересува: Август: какво крие вашият хороскоп за този месец?

Снимка: PEXELS

Телец - ресторант

Добрият вкус е важен за вас и ако е възможно, споделянето му с вашето момче ще бъде красиво и незабравимо изживяване. Една гурме среща ще ги накара да живеят заедно и да си говорят, докато се наслаждават на нови ястия или тези, които вече са опитали и са им любими.

Лео - Концерт

Да видиш любимата си група или певец едновременно с любимия си е невероятно изживяване. Вие и вашата любима ще можете да споделите емоцията от пристигането, при закупуване на сувенири и пеене на песни. За него също е добра възможност да ви види във впечатляващ тоалет.Може да ви заинтересува: Любов, приятелство и космосът: зодиите, с които сте най-съвместими

Снимка: Pexels

Дева - конвенция

Искате да покажете част от себе си и да споделите важен момент; Поради тази причина нищо по-добро от събитие, което ви интересува и на което това специално момче може да ви придружи. Комикс, технологична или културна конвенция или всякаква интересна презентация е идеална възможност да опознаете по-добре вкусовете си.

Близнаци - Филми

Имате много добро око за седмото изкуство, така че ходенето на кино или театър е добра идея. Разбира се, проверете дали момчето иска да гледа филма и това не е просто извинение да излезете с вас. Ако и двамата умират да видят една и съща лента, накрая ще имат добра тема за разговор, която да придружат с кафе. Може да ви заинтересува: Вашата идеална професия според зодията ви

Снимка: Pexels

Везни - Галерия или изложба

Обичате да споделяте своите таланти; И ако е на среща, много по-добре. За вашата зодия е добра идея да отидете на художествено изложение или нещо, което ви харесва (като хоби). По този начин сте на сигурна основа и в същото време сте интересни. Също така проверете какво харесва вашият потенциален клиент, за да си прекарате страхотно и двамата.

Аквариум - Оригинална разходка

Без значение какво правите, целта ще бъде да не скучаете; поради това понякога в крайна сметка правите най-лудите, но и най-смешните неща. Конвенционалните срещи не са за вас. Някои дейности с вашия любим могат да бъдат: отиване до гледна точка, представяне на туристи, ходене на панаир или просто разходка и откриване на всяка улица.

Снимка: Getty Images

Scorpion - Споделяне на опит

Обичаш да опитваш нови преживявания и, ако е възможно, момчето, което обичаш, да те придружава в тях. Може да е някакво доброволчество, събитие с приятелите ви или действие със социален оттенък. Дори да отидете в музей или да учите в библиотеката, имате силата да превърнете това в забавна среща.

Стрелец - Ден на полето

Обичате природата и се наслаждавате на контакта с нея! Ако срещата ви е на туризъм или разглеждане на нови места, ще бъдете повече от щастливи! Разбира се, проверете дали са в безопасна среда и не са толкова самотни (добра идея е да отидете в група, може би с общи приятели). Посещението на увеселителен парк или туристическа атракция са отлични идеи; направете сладки снимки и покажете новото си парче.

Снимка: Pexels.

Козирог - историческо място

За вашия знак е интересно да срещнете някого, докато се разхождате сред паметници или археологически останки. Обичате да ходите като гости на интересни събития, на които можете да пристигнете с придружител. Не изхвърляйте магията на музеите, силата на миналото, която Сатурн ви дава, ще се активира.

Риби - Романтична атмосфера

Ако някой обича вечери с тиха музика или да му носят цветя, това е вашият знак. Уговорете си час в ресторант тип брънч или в кафене, което включва свещи и прохладна атмосфера. Обикалянето на книжарница или музикален магазин ще ви даде възможност да обмените вкусове и мнения.

Снимка: TATBILB2/Netflix

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: