Знаменитости

Кения Ос и други знаменитости, които имат братя и сестри, които са еднакво или по-талантливи от тях

Кения Ос и други знаменитости, които имат братя и сестри, които са еднакво или по-талантливи от тях
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тези TikTokers, певци и YouTubers имат братя, които са супер талантливи, ние ви разказваме повече за тях!

Тези личности са равни или по-талантливи от братята си, но само сянката им им е попречила да блестят със собствената си светлина От: Regina Braschi Певецът и инфлуенсър е обект на много атаки в мрежите, защото има са тези, които твърдят, че стана известна като сестрата на топ тиктокера Чарли Д'Амелио. Тези твърдения са породили проблеми в психичното му здраве. В 2 Chix, подкаста, който споделя със сестра си Дикси, тя го каза така: „Понякога се чувствам виновна, че съм жива, за нещо, което не мога да контролирам (мразя). Това ми повлия и се чувствах така от месеци.“ Може да ви заинтересува: Какво правят „неизвестните“ братя на любимите ви знаменитости?

Снимка: Instagram

Eloísa Os (Кения Os)

Инфлуенсър, модел и певица, тя има много таланти, за да изпъкне, както и сестра й Кения. Елоиса се подготвя емоционално и физически, за да се съсредоточи върху мечтите си. Най-хубавото от всичко е, че Кения прави всичко възможно, за да накара сестра си да свети със собствената си светлина: „Нещо, което винаги казвам на Елоиса, е, че тя пее невероятно, че го прави много по-добре от мен. Тя преминава през процес на промени в живота си, в който може да е трудно да взема решения, но в момента, в който ми каже: „Сестро, искам да пея“ или „Сестро, искам да направя такова нещо“, аз ще я подкрепи“, призна Кения. Интересувате се: Тест: Добра сестра ли си?

Снимка: instagram

Яшуа Камачо (Ричард Камачо)

Този инди певец и текстописец се бори много, за да демонстрира големия си музикален талант, тъй като беше засенчен от брат си Ричард, член на групата CNCO.За Яшуа беше трудно да се открои, особено след като неговият брат - а не той - беше избран да бъде част от програмата La Banda, важен музикален проект. Яшуа обаче не се предава и остава верен на уникалния си стил, който прожектира в последните си музикални издания. МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО: Не плашете братята и сестрите си, вижте правилата за разбиране!

Снимка: Instagram

Little Vale (Poché)

"

Тя ни изненадва със своите уроци, корици и модерни видеоклипове. Но това, че е по-малка сестра на Поше, е причина Малката Вейл да стане жертва на тормоз: „Притеснява ме, че правят коментари като „Искаш да копираш Поше“, „Искаш да говориш като нея“, „Правиш същите жестове“. кашлица&39;. Очевидно е, че тя е подобна на Поше, защото ние сме сестри”, каза Вале във видеото си Въпроси, които съм избягвал. https://www.instagram.com/p/CJNj5HGJPs_/Enhancement>."

Снимка

Хулиан Туризо (Мануел Туризо)

"Част от успеха и славата на брат му Мануел се дължи на това талантливо момче, което няма нищо против да не изпъква толкова много, колкото брат си. Напротив, те са толкова близки, че си направиха татуировка, която символизира любовта помежду им. Всеки има половината лице на вълк, това животно символизира, че най-важното нещо е семейство Turizo и те правят всичко за своята глутница. https://www.instagram.com/p/B9fYJqjl9f6/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: