YouTube

Юя обявява временно оттегляне от социалните мрежи: защо?

Юя обявява временно оттегляне от социалните мрежи: защо?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Чрез видео в Instagram Юя разкри причината, поради която ще се оттегли от YouTube и социалните медии за известно време

Преди няколко дни Yuya разкри на своите повече от 16 милиона последователи в Instagram, че първото й дете със Сидхарта, Мар, ще се роди много скоро. Мексиканската YouTuber сподели със своите "красавици" какъв е бил процесът на бременността й, физическите промени, на които е претърпяло тялото й и дори възходите и паденията на емоциите, които е преживяла през последните месеци. Може да ви заинтересува: Юя разкрива кога ще се роди синът му Мар

Снимка: Instagram

По същата причина Марианд Кастрейон реши, че е честно да каже на феновете си, че ще отсъства от социалните мрежи през следващите няколко седмици.

Марианд обявява временното си оттегляне от социалните медии

Чрез историите си в Instagram Юя разкри, че до бебето му остава почти месец и че иска да посвети цялото си внимание на раждането на сина си, затова реши, че е време временно да се оттегли от Instagram, YouTube, Twitter и Facebook. „Не съм говорил с тях, но добре, че отивам. Месец преди да напусна дома си, ще напусна малко работния си екип и ще отида в сладкото чакане“, каза създателят на съдържанието, но обясни, че ще остави записан материал за публикуване на нейните платформи по време на нейното отсъствие. Може да ви заинтересува: (ВИДЕО) Ето как Мар се движи в корема на Юя

„Точно сега трябва да подготвя всичко. Ще спра да работя за половин месец, за да се адаптирам, но също така съм притеснена, искам да видя сега, искам да живея живота си и да намеря начин всичко да продължи”, добави тя.

"Обикновено вадя всичките си дрехи и в зависимост от това как ги виждам, ги смесвам, но тъй като този път ще генерираме повече съдържание от обикновено, го изнесох напред", обясни Юя.

Пенсионирането на Юя е временно, тъй като той иска да посвети цялото си внимание на последната част от бременността си и пристигането на март.

Снимка: YouTube

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: