Филми и сериали

Бет Рийкълс разкрива дали ще има „The Kissing Booth 4“

Бет Рийкълс разкрива дали ще има „The Kissing Booth 4“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ще продължи ли любовната история от "The Kissing Booth"? Това разкри авторът на книгите

След три романтични филма, филмовата адаптация на романа на Бет Рийкълс приключи с премиерата на „The Kissing Booth 3“. Любовната история на Ел Еванс (Джоуи Кинг) и Ноа Флин (Джейкъб Елорди) се превърна в една от любимите на младата публика, така че те постоянно се чудят дали любовта им ще има четвърта част. Но колко вероятно е актьорите да се върнат на снимачната площадка, за да заснемат нов филм? Може да ви заинтересува: Запознайте се с истинските двойки на актьорите от 'TKB'

Снимка: The Kissing Booth 2/ Netflix

Ще има ли „TKB 4“?

Тъй като 'The Kissing Booth' се превърна в световен феномен преди три години, феновете на трилогията искат продукцията да обяви още един филм. Въпреки това, главните герои на „The kissing stand“ са обявили многократно, че третият филм ще бъде окончателният завършек на тази любовна история. Може да ви заинтересува: Това е истинската възраст на актьорите от „TKB“ Бет Рийкълс наистина е написала четвърта книга, но филмовата адаптация се състои само от три филма. По тази причина авторката публикува в социалните си мрежи, че за съжаление на „ТКБ” е дошъл краят. „Когато завърших редакциите за The Kissing Booth 3: One Last Time и когато видях третия филм за първи път преди няколко седмици, изплаках сърцето си. Имах чувството, че скърби. Това беше десет години в процес на създаване, десет години на Ел, Лий и Ноа, и сега всичко свърши. Това е краят на една ера."

Снимка: Instagram/@thekissingboothnetflix

А ти, искаш ли да има още един TKB филм? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico Може да ви заинтересува: Тест: Кой герой от „TKB“ сте вие?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: