Мода и красота

Следвайте тези правила за красота, за да накарате любимата си да се влюби още в училище

Следвайте тези правила за красота, за да накарате любимата си да се влюби още в училище
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Този наръчник за красота 2023 г. ще ви направи най-красивото момиче в салона след това на училище!

Новото нормално изисква учениците да следват тези правила, за да изглеждат красиви, дори и с всички ограничения. Обърнете внимание и приложете това връщане в училище!

Правило 1

Всяка ученичка ще носи маска за лице, дори тя почти напълно да скрие красотата й. Направи го така: Няма начин, докато бъгът дебне, трябва да скриеш част от лицето си. Красотата струва, но здравето струва още повече; ще е необходимо да пожертвате малко, за да защитите вас и вашите близки. Това не означава, че няма да изглеждате дива, модерната маска ще ви накара да изглеждате страхотно. Може да ви заинтересува: Инфлуенсър нарушава стандартите за красота и показва мустаци и несъвършенства

Снимка: Getty Images

Правило 2

Учениците трябва да се ангажират да се грижат за кожата си и да избягват обриви и черни точки, причинени от използването на маски за лице. Направете го така: Постоянното използване на маската прави кожата под нея по-гореща, което води до отваряне на порите и появата на пъпки, тъй като бактериите имат перфектните условия за размножаване. За да избегнете това, важно е да измиете, тонизирате и хидратирате кожата си преди да отидете на училище и когато се върнете. Ако тенът ви изглежда много мазен по средата на деня в училище, избършете излишния себум с безмаслена кърпичка за лице.

Снимка: Instagram

Правило 3

Като скрият част от лицето си, ученичките ще подчертаят красотата на очите си. Направете го така: Срешете веждите си много добре с прозрачен гел, така ще ги запазите непокътнати през целия ден.Ако ще използвате сенки е важно да ги фиксирате добре, това се постига, ако първо нанесете грунд; използвайте супер дискретни тонове, за да не отприщите яростта на учителите. Разбира се, от съществено значение е да използвате водоустойчива спирала, която ще предотврати разтичането й по средата на часа по химия. Може да ви заинтересува: Пълното ръководство за постигане на супер естествен грим

Снимка: Instagram

Правило 4

Задачата на всяка ученичка е да върне красотата на кожата си и да я накара да заблести. Направи го така: В затвора космите по краката пораснаха диво, мъртвите кожни клетки бяха оставени в пижамата ви и кожата ви изглежда скучна. Отстранете космите по краката, ако са много видими; След кола маска оставете кожата си да почине за един ден и отстранете мъртвите клетки с нежен скраб за тяло. Накрая нанесете слънцезащитен крем и овлажняващ гел с блясък, за да накарате кожата си да засияе отново в училище.

Правило 5

Учениците ще свалят маската си само за да ядат и ще покажат от разстояние перфектни матови устни. Направете го така: Когато махнете маската си и ви видят дори отдалеч, устата ви ще трябва да изглежда перфектно и цветно, така че да привлича вниманието на другите. Направете го с незаличимо червило с висока покривност, което не оставя следи върху маската ви за лице. Това са любимите ни дълготрайни нюд червила, които ще станат задължителни за вас.

Снимка: Instagram

Правило 6

"

Момичетата, записани в тези курсове по красота, ще изберат модерна прическа, за да се откроят. Направете го така: Тези знаменитости се представиха с тези визии, които можете да носите на училище Зендая: Ако косата ви е къдрава, направете кок, но го оставете - отстрани - една или друга хлабава буйна къдрица.Ще изглеждате страхотно и готино. https://www.instagram.com/p/CMLXqOHLrF8/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: