Знаменитости

Видеото, с което Дана Паола съобщава, че вече е ваксинирана срещу COVID-19

Видеото, с което Дана Паола съобщава, че вече е ваксинирана срещу COVID-19
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Дана Паола кани своите милиони последователи да последват стъпките й и да се ваксинират срещу covid-19

Danna Paola и Alex Hoyer качиха няколко истории в Instagram, след като бяха видени заедно на летището CDMX. Предполагаемата нова двойка беше преследвана от някои медии, но певиците успяха да ги избегнат, за да поддържат здравословна дистанция.

Снимка: Instagram

„Този тип ситуация ме тревожи много. Аз съм човек, който не харесва това, че са на върха на един и повече в пандемия “, каза художникът. „Наистина е важно да предприемем тези мерки и в този свят на забавления да бъдем хиляди пъти по-предпазливи.“

Може да ви заинтересува: Дънките, които автоматично ви правят да изглеждате по-високи, Danna Paola го доказва! И точно това Danna Paola е пътувала, за да се ваксинира срещу covid-19, вижте съобщението, с което тя обяви ваксинацията си!

Снимката, с която Дана съобщава, че вече е ваксинирана срещу covid-19

Чрез профила си в Instagram преводачът на „Содио“ обяви, че вече е получила първата доза от ваксината си срещу коронавируса и изпрати съобщение до своите 32 милиона последователи, за да ги насърчи да последват нейните стъпки.

„Ами вече се ваксинирах, първа доза. Моля, ваксинирайте се, приятели. И нека всички продължим да се грижим за себе си“, написа Данна, въпреки че не разкри каква ваксина е получила.

"Може да се интересувате: Danna Paola и Alex Speitzer се срещат отново 21 години след премиерата на „Rayito de Luz“ https://www.instagram.com/p/CSKucUsDN3i/LinkEnhancement>Danna изненадва с ексклузивно видео от мен&39;! Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: