YouTube

Те споделят видео на Стефани Лоайза, пееща песен на Кения Ос

Те споделят видео на Стефани Лоайза, пееща песен на Кения Ос
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Фалшиви или истински? Потребителите не знаят дали този видеоклип на Stefanny Loaiza е фалшив, направете си сами изводите!

"Въпреки конфликта между Джукилоп и Кения Ос, малката сестра на Кимбърли Лоаиза, Стефани, изглежда не е част от проблема и е решила да стои далеч от спора, включващ сестра й, зет й и нея тълкувателят на „Твоят най-лош кошмар“. На 17 години Стефани следва стъпките на По-възрастната сладурана и се превръща в един от най-обичаните млади инфлуенсъри сред феновете. Създателката на съдържание вече има 2,1 милиона последователи в Instagram и е спечелила всеки от тях с изтънчения си стил. Може да ви заинтересува: Ето как изглеждаше Стефани Лоайза, когато беше малка! https://www.instagram.com/p/CQuEuF_HHly/LinkEnhancement>Стефани Лоаиза е шокирана от това, че изглежда идентична с Кайли Дженър на тази снимка. Някои потребители твърдят, че видеото не е истинско и че е редактирано от фен, какво мислите вие? Вижте видеото, което Iván Plascencia публикува в своя канал „Es Neta“, където разказва повече подробности за случилото се"

vQ

Може да ви заинтересува: Най-популярните снимки на Стефани Лоайза, красивата сестра на Кимбърли Лоайза! Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: