Музика

Официално: BTS отменят световното си турне „Map Of The Soul“!

Официално: BTS отменят световното си турне „Map Of The Soul“!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кога ще са новите концерти на BTS? Разкриваме някои подробности за промяната на плановете му

Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V и Jungkook бяха повече от готови за световното си турне „Map of the soul“, но турнето им в Европа, Азия и Америка трябваше да бъде отменено поради към пандемията от коронавирус. K-Pop групата BTS отлагаше концертите си с една година, но BigHit най-накрая пусна изявление, в което обяви, че турнето ще бъде официално отменено. Може да ви заинтересува: BTS: какъв лосион използва Jungkook?

Снимка: Instagram

„Компанията работи усилено, за да поднови подготовката за турнето на BTS Map of the Soul, осъзнавайки, че всички фенове очакват с нетърпение турнето“, написа Big Hit Music.

„Поради променящите се обстоятелства извън нашия контрол стана много трудно да възобновим представленията в същия мащаб и дати, както планирахме. Поради тази причина трябва да обявим отмяната на турнето на BTS Map of the Soul“, продължава лейбълът, който представлява BTS.

Може да ви заинтересува: Членът, който е бил уличен танцьор, преди да стане известен

Официално е: K-Pop групата отменя световното турне!

В допълнение към обявяването, че феновете ще получат възстановяване на сумата за билети, закупени за всеки концерт, беше съобщено, че BTS „подготвят работещ график и формат на изпълнение“, който може да се придържа към санитарните стандарти и очакванията на ARMY. Тази информация ще бъде разкрита "възможно най-скоро", но все още няма потвърдени дати за разместване на световното турне. Може да ви заинтересува: Jungkook се влюбва в ARMY с дръзка визия на лошо момче!

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: