Знаменитости

Хейли Бийбър подкрепя Селена Гомез и показва, че не таи обида

Хейли Бийбър подкрепя Селена Гомез и показва, че не таи обида
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

По този начин Хейли Болдуин показва, че между нея и Селена Гомез няма лоша кръв!

Селена Гомез и Хейли Болдуин са най-големите любови на Джъстин Бийбър. Беше през 2010 г., когато интерпретаторът на „Lose You To Love Me' и канадецът започнаха периодична връзка, която приключи през 2023 г. Само няколко месеца след раздялата им певецът предложи брак на модела и те се ожениха същата година през септември.

Снимка: Getty Images/Instagram

Оттогава феновете на артистите търсят улики, които биха показали, че има силно съперничество между Селена и Хейли, но съпругата на Джъстин се е заела да отрече тези спекулации чрез някои хитри действия.Може да ви заинтересува: последният поздрав за рождения ден на Селена Гомез към Джъстин Бийбър срещу.на Хейли Болдуин

Хейли Бийбър подкрепя Селена и показва, че не таи злоба към нея

"Въпреки че Хейли Болдуин е постоянно атакувана от Selenators, моделът не пропусна възможността да подкрепи Селена чрез харесване в Instagram. Главният герой на Only Murders on The Building беше на корицата на списание Elle през септември и Хейли беше толкова впечатлена от красотата на художника, че не се поколеба да хареса публикацията. Може да ви заинтересува: Снимките, за които казват, че Джъстин Бийбър е разплакал Хейли Болдуин https://www.instagram.com/p/CSwXVpdnOiR/LinkEnhancement> Експерт анализира езика на тялото на Джъстин Бийбър със Селена Гомес срещу. Хейли Болдуин Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: