Знаменитости

Изпускат подозрително аудио, което обяснява какво се случва между Белинда и Нодал

Изпускат подозрително аудио, което обяснява какво се случва между Белинда и Нодал
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Акаунт изтече аудио и видео, които ще докажат какво наистина се случва между Белинда и Крисчън Нодал

Преди няколко дни, Christian Nodal изтри всички свои публикации в Instagram, включително тези с Belinda, което предизвика спекулации за раздяла между тях . Мексиканският певец остави само една снимка на героя на Looney Tunes Спиди Гонзалес в профила си, дори изтри тези от годежа си с Белинда! Може да ви заинтересува: Снимката, за която твърдят, че Белинда е бременна от Крисчън Нодал

Снимка: Instagram

Певецът на „Adiós amor“ направи брак на Белинда миналия май и й подари пръстен с 12-каратов изумруд, шлифован с диамант, оценен на повече от 3 милиона долара.“„Дами и господа, Белинда Перегрин Шул току-що ме направи най-щастливия мъж на света“, написа интерпретаторът на „Сбогом любов“, а Бели призна, че е „най-щастливата жена на света“. Сегашната ситуация на Бели и Нодал обаче разтревожи феновете, тъй като двойката също спря да се следва в социалната мрежа.

МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Крисчън Нодал експлоатира и защитава Белинда от критиките на хейтъри

Те филтрират подозрително аудио, което би обяснило какво се случва между Бели и Нодал

"Ново аудио подсказва, че предполагаемата почивка между Бели и Нодал е рекламна стратегия за обявяване на следващия им сингъл. Акаунтът в Instagram @ chamonic3 отговаряше за филтрирането на видео и изображения на двойката, заснемаща аудиовизуален проект в Мексико Сити. „Белинда и Нодал, според това, което ми казаха, са приключили деня си със запис на музикалния си видеоклип в 4 сутринта. Някои казват, че Белинда е записвала реклама, но реклама или видео, те са били заедно.“https://www.instagram.com/p/CS5S_tGJK2q/paragraph>Акаунтът също така сподели аудио откъс от това, което изглежда е новият дует на Nodeli."

“Тук ви оставям да опитате дуета на Белинда и Нодал и от това, което ми казаха, че вече записват музикалния видеоклип. Не са свършили.“

"https://www.instagram.com/p/CS4qi0xpkEr/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: