YouTube

JoJo Siwa разкрива как е помолила Кайли да й бъде гадже

JoJo Siwa разкрива как е помолила Кайли да й бъде гадже
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вижте някои интимни подробности, които JoJo Siwa и Кайли разкриха за тяхното ухажване!

JoJo Siwa реши да направи публично достояние сексуалната си ориентация и призна на милионите си последователи, че принадлежи към LGBTQ + общността само преди няколко месеца. Известната американска ютубърка дори разкри, че от няколко месеца е с приятелката си Кайли, с която постоянно се засича в социалните мрежи. Може да ви заинтересува: JoJo Siwa показва фантастичния подарък, който приятелката му му направи на Свети Валентин

Снимка: Instagram

JoJo и Кайли бяха гости в подкаста Success with Jess и разкриха някои интимни подробности за връзката им и как започна романса им.

JoJo разкрива как е помолила Кайли да й бъде гадже

Двойката разказа как е започнала тяхната любовна история и как американският YouTuber я е помолил да му бъде гадже. „Той имаше цял музикален номер. Имаше хореография от думи, които се координираха с музиката и след това се превърнаха в песен след думата (хореография)“, коментира JoJo. „Беше вълшебно, невероятно, така или иначе ми харесаха десет репетиции (преди това), защото трябваше да си изкарам нервите.“ Въпреки това, момичетата също така разкриха, че Кайли първа е предложила брак на ДжоДжо, плюс тя е поела инициативата да каже „Обичам те“. Освен това Кайли разказа за странното отношение към нея в училище, след като научила, че излиза с популярния YouTuber. Прочетете също: JoJo Siwa разкрива, че има приятелка!

Снимка: Instagram

„Директорът ми ме издърпа от час по средата на тест и каза: „Кайли, трябва да говоря с теб“, каза тя.„Ето ме, казвам си „О, Боже, какво направих?“ Никога не съм имал проблеми. Така че си казвам, добре. Напускам класа си, това е контролно време, така че губя време да говоря с моя директор“, продължи той. „Тя ме преведе през кампуса до офиса си и вътре са тези двама огромни пазачи и това малко момче, седнало на стол“, продължи Кайли. „Тя каза: „Имам ти охрана и имам ти съветник, ако трябва да говориш с някого.“ След известно объркване и любопитство, „Тя каза: „За всеки случай“. Попитах: „Майка ми попита ли те за това или какво?“ А тя каза: „Не, но чухме новините“, а аз казах: „Добре съм. Мога ли да се върна в клас? “ Объркана и любопитна, Кайли добави: „Тя каза „За всеки случай“. Казах „Майка ми попита ли те за това или какво?“ И тя каза „Не, но чухме новините“ и аз беше като "Добре съм. Мога ли да се върна на училище?" Може да ви заинтересува: JoJo Siwa дава романтична целувка на приятелката си!

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: