Любов

10 начина да приложите сестринството на практика

10 начина да приложите сестринството на практика
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Приложете на практика солидарността и сестринството между жените, започнете да практикувате сестринството сега!

Израснали сме с погрешното схващане, че трябва да се състезаваме с други момичета, за да разберем кое е най-красивото, най-умното или най-популярното. Прилагателните се сменят, но като че ли посланието остава същото: „другото момиче е твой враг”. Нищо по-фалшиво от това, най-лошото е, че попадаме в капана. От Псих. Даниела Гутиерес

Какво е сестринство?

Взаимоотношенията на сестринството и солидарността между жените са за създаване на мрежи за подкрепа, които кулминират в социални промени и равенство. Ако един расте, другите могат да растат с него. Може да ви заинтересува: Феминизмът в юношеството

Снимка: Pexels

10 начина да приложите сестринството на практика

1. Избягвайте да оценявате външния си вид и този на другите жени. 2. Помислете, че решенията за нашето тяло са само наши, нека избягваме ненужните преценки и дискусии. 3. Винаги уважавайте начините, по които другите избират да живеят своята сексуалност, спрете да квалифицирате или поставяте под съмнение тези избори. 4. Избягвайте да оправдавате тормоза или насилието над други момичета, не се съмнявайте в техните показания, забранено е да казвате неща като „тя го поиска“. 5. Не генерирайте негативни идеи и преценки за себе си или за други момичета, като например, че сме слаби, драматични, истерични и т.н. Не вярвайте на стереотипи. Интересувате се: Какви видове феминизъм съществуват?

Снимка: Instagram

6. Бъдете мили и щедри с другите, нека бъдем този човек, на когото нашите приятели биха се обадили, ако имат проблем.7. Когато едно момиче иска да говори лошо за друг, обяснете му сериозната грешка, която прави, като престане да бъде съюзник. 8. Когато говорите с приятелите си, включете теми за самообслужване. 9. Създайте защитна мрежа с колегите си, поддържайте комуникация, следете местоположението им, когато излизате сами или с нови хора и имайте планове за спешни случаи. 10. Нека се присъединим към всички приятели, които можем, и да споделим посланието, че заедно сме по-силни и способни да променим света. Ако е възможно! Може да ви заинтересува: Феминистка срещу. feminazi: каква е разликата?

Защо състезанието с другите е измама?

Тъй като съсредоточаваме усилията си върху минимизирането на едно момиче, колкото повече изразходваме енергията да се състезаваме, вместо да си сътрудничим, да атакуваме себе си, вместо да се подкрепяме, да се критикуваме, вместо да се насърчаваме, възможността да бъдем най-добрата версия на себе си се изплъзва далеч от себе си и да помогнем на другите да бъдат. Няма значение, че сме много момичета, всички имаме различни качества и всяка блести по различен начин.Следователно сравненията са неуместни, ние сме уникални.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: