YouTube

Кейти Ейнджъл се подложи на биопсия: защо?

Кейти Ейнджъл се подложи на биопсия: защо?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

В последното си видео в YouTube Кейти Ейнджъл сподели мощното преживяване, което току-що е преживяла, не пропускайте подробностите!

Талантливата YouTuber и певица, Кейти Ейнджъл, искаше да изпрати страхотен урок на последователите си чрез новото си видео в YouTube, озаглавено „Хирургия? Не бях готова за това“ Създателката на съдържание преживя силно преживяване, което промени начина й на виждане за живота и искаше да го сподели със своите „красавици“. Може да ви заинтересува: Тест: колко добре познавате Кейти Ейнджъл?

Снимка: Instagam

Кейти Ейнджъл имаше биопсия: Защо?

Чрез новото си видео в YouTube Кейти сподели, че е посетила дерматолог, за да разгледа по-отблизо една от бенките си.„Днес исках да споделя с вас нещо, което преживях тези дни и което ме притеснява малко ( ) Спомняте ли си онази известна бенка, която имам на повърхността на лявата си гърда? Това е бенка, която имам през целия си живот ( ) и истината е, че никога не е растяла така, рязко”, започна ютубърът, разкривайки, че преди две-три години бенката й е растяла и се е променила малко , така че Впоследствие лекар препоръчал на Кейти да прегледа бенката, тъй като имала някои промени, които привлекли вниманието й. Ютубърът реши да помоли за второ мнение и отиде при дерматолог, който смяташе, че е необходимо да се вземе проба от бенката, за да се изключи нещо. „Предпочитам да направя биопсия“, разкри специалистът. „Когато каза думата биопсия, усетих студ в дъното на стомаха си“, призна Кейти, но прие препоръката за нейна безопасност и спокойствие. Създателят на съдържание разкри, че нейните резултати ще бъдат готови след около две седмици.Вижте цялото видео тук https://youtu.be/l1-tl6wvdZs Изпращаме най-доброто настроение на Katie Angel! Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: