Астрология

Космически послания: какво крие вашият хороскоп за вас месец по месец?

Космически послания: какво крие вашият хороскоп за вас месец по месец?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Проверете как ще протича училищният ви живот месец по месец според вашия хороскоп, звездите разкриват някои тайни!

Това начало на учебната година ще бъде малко по-различно от другите, независимо дали присъствено или онлайн, ще трябва да учите здраво и да дадете всичко от себе си. Вижте какво казва вашият хороскоп за това магическо завръщане.

Снимка: Getty Images

От Dhyana Angélica Rodríguez Може да ви заинтересува: Това е вашето идеално ястие според вашата зодия

Космически послания: какво крие вашият хороскоп за вас месец по месец?

Овен

Септември: Поглезете тялото си с това, което е добро за него. Октомври: Ще има красиви момчета много близо до вас.Отвори си окото. Ноември: Опитайте се да спортувате повече, за да сте здрави. Декември: Някои хора ще имат нужда от вашата помощ, дайте им ръка. Януари: Може да попаднете на непреклонен човек, бъдете търпеливи с нея. Февруари: Получавате дългоочаквана печалба. Март: Момент на размисъл и флирт. Ейприл: Вероятно ще има няколко разногласия. Май: Завършете етап; преди да отидете на друг сключва в очакване. Юни: „Лошото време има добро лице“, трудните времена носят уроци. Хулио: Ще насочите ума си към плановете си; можеш да ги изпълниш

Телец

Септември: Ще направите много за здравето си, ако промените някои лоши навици и спортувате. Октомври: Обмислете творчески мисли, които ви идват на ум. Вашите идеи са страхотни и специални. Ноември: Възможно е по това време да възникне ново приятелство или романтика, дайте си шанс. Декември: Трябва да работите много усилено върху мечтите си, можете! Януари: Ще помогнете на по-младите с част от домашните.Февруари: Бъдете прости, време е да спестявате. Март: Ще имате много женска интуиция. Вашата майка, леля, сестра или учител ще ви посъветват. Април: Ще започнете нови проекти. Май: Ще получите покана или новина. Юни: Ще се сбогувате с нещо, което вече не е било добро за живота ви. Ще се почувствате свободни. Юли: Дисциплината ще бъде трудна този месец.

Близнаци

Септември: В този период ще приложите всичко, което сте научили в предишните цикли. Октомври: Това е месец за малко почивка, не се вманиачавайте върху резултатите. Ноември: Те ще ви подкрепят с някои промени, които искате да направите в ежедневието си. Декември: Ако имате домашни любимци, прегледайте ги и прекарайте време с тях. Януари: Време е да оставите зад гърба си някои негативни мисли. Февруари: Ще има баланс между начина ви на мислене и действие. Март: Работихте много усилено, позволете си да си почивате от време на време. Ейприл: Може да получите покана, която да не се окаже толкова добра. Май: Вашите родители или учители ще бъдат малко взискателни, слушайте ги, ще си струва.Юни: Ще имате много работа, потърсете помощ за някои задачи или за допълнителни часове. Юл: Честито! Ще видите плодовете на всичките си усилия, но важното не е оценката, а това, което сте научили.

Снимка: Getty Images

Рак

Септември: Ще намерите изненади по пътя. Октомври: Накарайте тялото си да се регенерира с почивка и храна. Ноември: Ще имате всичко необходимо, за да постигнете целите на този период. Декември: Изслушайте другите, преди да получите грешна представа. Януари: Медитацията ще ви помогне да се концентрирате по-добре в изучаването. Февруари: Може да се наложи да похарчите. Избягвайте безполезни покупки. Март: Ще приемете възможност, която ще промени начина, по който виждате нещата. Април: Ще бъдете поканени на събитие или кратка разходка. Май: Ще бъдете на кръстопът. Решете спокойно. Юни: Почивка преди началото на финалните изпити.Хулио: Дайте допълнителни усилия.

Лъв

Септември: Ще привлечете успех с добрите си дела. Октомври: За да се свържете с другите, представете си, че сте на тяхно място. Ноември: Направете визуализации на това, което искате в бъдещето си. Декември: Вашите постижения ще вдъхновят другите, поздравете се за това! Януари: Имали сте тежък период с много задачи и ангажименти, дайте си малко примирие. Февруари: Ще срещнете хора, които сте познавали като дете. Ще бъде забавно, но различно. Март: Някои хора ще искат да ви измамят, но вие ще разберете. Не играй неговата игра. Април: Пристигането на някои резултати ще отнеме време. Май: Умерете себе си, било то в нагласи или мисли (ще е необходима дисциплина). Юни: Сега да, изпуснете парата малко, докато настъпи последният период на занятията (внимавайте, само малко, защото отговорностите продължават). Хулио: Ще се почувствате погълнати от събития и задължения, но не се притеснявайте, те скоро ще отминат!

Дева

Септември: Ще се почувствате организирани и защитени. Октомври: Подобрете зрението си с храни като моркови. Избягвайте да прекарвате много време на компютъра. Ноември: Анализирайте добре, преди да вземете решение. Декември: Ще научите неща, които ще приложите в живота си. Имаш възможност да учиш и това те прави късметлия. Януари: Възползвайте се от кратката зимна почивка за почивка. Февруари: Бъдете търпеливи със събитията, може би някои планове ще трябва да почакат. Март: Нещо ще се промени драстично. Ейприл: Освобождавате се от негативните неща и може да ви е трудно. Май: Малко по малко възстановяваш креативността си. Юни: Бъдете внимателни с хора, които обещават и не изпълняват, те могат да ви създадат проблеми. Юли: Последен малък тласък за годината, ако смятате, че ще се справите много добре и ще завършите с отличие.

Снимка: Getty Images

Везни

Септември: В този период ще вярвате в себе си и в това, което правите.Октомври: Подгответе място, в което да учите и да се концентрирате. Ноември: Нещата в семейството се променят и то за добро. Декември: Възползвайте се от обучението и възможностите, които ви предоставят. Януари: Щастливо начало на годината. Фокусирайте се върху положителните енергии. Февруари: Ще бъдете малко интроспективни и ще разберете себе си по-добре. обичайте себе си повече Март: Енергиите са балансирани, ще комбинирате много добре забавленията и задачите. Април: Във вашето обкръжение ще има много взискателен човек. Съответства, но не се изтощавайте. Мей: Не вярвайте на всичко, което подлизурките могат да искат нещо от вас. Джун: Някои хора ще се опитат да ви измамят, но вие ще го разберете. Хулио: Ще възстановиш силата и влиянието си. Те ще ви поздравят за това, което сте постигнали.

Скорпион

Септември: Ще бъдете изненадани от възможностите, които училището ви предлага. Изберете какво ви отива повече. Октомври: Насладете се на събитията, дори и от разстояние. Златните или жълти тонове ще ви дадат късмет и можете да ги използвате в тоалети или ученически пособия.Ноември: Не претоварвайте нервната си система със стрес. Намерете релаксиращи моменти. Декември: Ще получите добър подарък или пари. Януари: Ще се почувствате защитени, благодарение на вашите действия и на факта, че сте предпазливо момиче. Февруари: Свършената добра работа носи плодове. Март: Дайте си почивка между проектите. Ейприл: Някои кошмари или мисли ще ви накарат да имате лоши нощи. Просто се отпуснете. Май: Ще възстановите вътрешната си сила. Юни: Моментите на самота ще донесат размисли и учене. Ще откриете положителното. Юли: Постигате успехи, празнувайте ги!

Стрелец

Септември: Звездите препоръчват да започнете учебната година с търпение. Октомври: Получавате кратка поредица от изобилие. Трудът ви ще даде плод. Ноември: Ще имате сънища, които ще изглеждат предвестни, ще получите добри идеи от тях. Декември: Има промени и нови ситуации, ободрете се, време е да се обновите! Януари: Забавлявайте се малко, докато училището се възобновява. Спонтанността ще бъде вашата силна страна.Февруари: Някои условия се променят към по-добро. Може би ще спечелите награда или награда. Март: Не губете надежда, жертвата, която правите за целите си, ще си заслужава. Ейприл: Дори ако другите извършват несправедливост, внимавайте да не се държите като тях. Ще имате добро зрение за това. Май: Ще съжалявате, че някои ситуации са се променили, но други остават, които може би не сте взели предвид. Юни: Не се ангажирайте да правите нещо, което не познавате добре. Юли: Вашата вътрешна сила се появява отново и завършвате годината добре.

Снимка: Getty Images

Козирог

Септември: Вашите таланти са повече, отколкото сте си представяли. Октомври: Написахте си добре домашното. Поглезете се от време на време с лакомство или любим десерт. Ноември: Звездите ви канят към действие. Ще знаете точно какво искате да правите. Декември: Ще бъдете признати за всичко, което знаете и сте направили.Януари: Хора от миналото ще общуват с вас и ще се окажат в очакване. Февруари: Насладете се на месеца! Ще има изобилие и преживявания. Март: Ще споделите част от късмета си с другите. Април: Почивка през Страстната седмица. Май: Получавате възможности и награди. Юни: Човек ще говори във ваша полза. Юли: Завършвате тази учебна година щастливи.

Водолей

Октомври: Важно е да се грижите добре за тялото си, така че ще се представяте добре в училище. Ноември: Ще ви бъде дадена комуникацията. Не се срамувайте и покажете талантите си. Декември: Проверете кои действия са основни за постигане на целите ви и с кои случайно се забърквате. Януари: Ще получите помощ, помолете правилните хора. Февруари: Проектите ще се получат, ако сте търпеливи. Март: Може би преценявате погрешно дадена ситуация или може би вие сте този, който е съден. Не го приемай толкова на сериозно. Април: Някои събития могат да ви разтревожат; ако не е във вашите ръце да направите нещо засега, оставете ги на времето. Май: Спестете малко пари, този месец е малко труден и ще ви трябват за задачи и проекти.Юни: Не вземайте решения под напрежение, нито ако сте тъжни или ядосани; отделете време. Юли: Възстановявате се от икономическия спад и постигате част от проектите си.

Риби

Септември: Възможно е да има промени, независимо дали у дома или в училище. Върнете се към положителната част. Октомври: Звездите ви съветват да поддържате ведро настроение. Ако не е важно, намалете драмата. Ноември: Този месец ще ви даде малко почивка, релакс и поемане на въздух. Декември: Възползвайте се от училищната ваканция и опознайте - ако непредвидените обстоятелства позволяват - други сайтове. Януари: Ще се интересувате от добри каузи като екология, ще поставите своята песъчинка. Февруари: Дати, близки до рождения ви ден, ще благоприятстват мечтите ви, работете върху тях! Март: Имате невероятна вътрешна сила, всичко е въпрос на това да я извадите наяве. Април: Ситуация, която изглеждаше загубена, се подобрява. Май: Това е месец, благоприятен за красота. Юни: Вашата увереност ще бъде от полза. Ще споделите идеално своите мисли и идеи.Хулио: Ще изпълниш отговорностите си, въпреки че няма да навреди да поискаш помощ, ако е необходимо.

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: