Знаменитости

В стила на Ноа Флин и Ел Евънс, Джейкъб Елорди завежда Кая Гербер на романтична среща

В стила на Ноа Флин и Ел Евънс, Джейкъб Елорди завежда Кая Гербер на романтична среща
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

След края на The Kissing Booth Джейкъб Елорди и Кая Гербер са по-влюбени от всякога!

Цикълът на Джейкъб Елорди, Джоуи Кинг и Джоел Кортни като Ноа Флин, Лий Фин и Ел Еванс приключи с премиерата на „The Kissing Booth 3“. Австралийският актьор посвети емоционално прощално послание на продукцията и членовете на актьорския състав на филма, включително неговата колега и бивша приятелка Джоуи Кинг. Може да ви заинтересува: Снимки на Джейкъб Елорди и Джоуи Кинг, които ще ви накарат да пропуснете тяхното ухажване „Едно от самото начало @joeyking. Благодаря на всички вас“, написа Джейкъб в основното изображение на „TKB“, в което той се появява с Джоуи в кабината за целувки.

Снимка: Netflix

Феновете се надяваха, че Джоуи и Джейкъб ще възобновят романса си след края на филма, но артистът се виждаше по-влюбен от всякога в настоящата си приятелка Кая Гербер. Може да ви заинтересува: Доказателството, че Джоуи Кинг и Джейкъб Елорди са се игнорирали един друг на снимачната площадка на „The Kissing Booth 3“

След края на "The Kissing Booth", Джейкъб води Кая Гербер на романтична среща

Миналия уикенд актьорът от „Еуфория“ и моделът бяха снимани на разходка в Лос Анджелис, Калифорния, след като закусиха заедно в ресторант. Двойката публично демонстрира любовта си чрез прегръдки и прояви на обич.

Кая Гербер с Джейкъб Елорди в Лос Анджелис (8/28/21) pic.twitter.com/NWZv1uFekQ

- Актуализации на Кая Гербер (@KaiaGUpdates) 28 август 2023 г.

Преди ден Джейкъб и Кая излязоха да вечерят суши с приятели в ресторант Matsuhisa и бяха много щастливи пред папараците. Вижте снимките!

Още от вечерята на Кая Гербер с Джейкъб Елорди в Бевърли Хилс. (8/28/21) pic.twitter.com/SeWHxlSGuJ

- Актуализации на Кая Гербер (@KaiaGUpdates) 29 август 2023 г.

Може да ви заинтересува: Джоуи Кинг разкрива каква е била връзката му с Джейкъб Елорди в „The Kissing Booth 3“ Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: