Знаменитости

Том Холанд влезе в ролята си на Спайдърмен, за да поздрави Зендая за рождения й ден

Том Холанд влезе в ролята си на Спайдърмен, за да поздрави Зендая за рождения й ден
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

„Моят MJ“, Том Холанд започна с романтичните поздравления, които посвети на Зендая за нейния рожден ден

Зендая е една от най-талантливите и търсени млади актриси в развлекателната индустрия в продължение на няколко последователни години. Американската артистка спечели Еми през 2023 г. благодарение на изпълнението си в „Еуфория“ като Рю, в допълнение към завладяването на сърцата на феновете на Marvel, като играе Мери Джейн във филмите за Спайдърмен заедно с Том Холанд. Може да ви заинтересува: Снимки: Зендая и Том Холанд присъстваха на сватба заедно!

Снимка: Getty Images

По същата причина всички нейни последователи празнуват рождения й ден този 1 септември, Зендая става на 25! Както се очакваше, нейният колега и евентуален приятел Том не се поколеба да й изпрати нежни поздравления чрез Instagram.Може да ви заинтересува: Зендая се страхува за живота на Том Холанд всеки път, когато той облече костюма на Спайдърмен!

Том Холанд влезе в ролята си на Спайдърмен, за да поздрави актрисата за рождения й ден

"Главният герой на „Spider-Man: No Way Home“ искаше да бъде първият, който поздрави Зендая за този специален ден и публикува снимка от снимачната площадка на филма, за да я поздрави. Разбира се, той не се поколеба да влезе в ролята си на супергерой, за да направи поздравленията много по-забавни и романтични. „Моят MJ, имай най-щастливия рожден ден. Обади ми се, когато се събудиш“, написа актьорът в поста. Може да ви заинтересува: Том Холанд и Зендая са снимани да се целуват! https://www.instagram.com/p/CTRzVkrq2wN/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: