Мода и красота

Как да скриете тъмните кръгове с червено червило

Как да скриете тъмните кръгове с червено червило
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кажете сбогом на тъмните кръгове с тази фантастична козметика! Показваме ви как да го направите стъпка по стъпка

Има много домашни средства, за да се отървете от неприятните тъмни кръгове под очите, които стресът и безсънието разкриват: резенчета краставица, пакетчета чай, студени лъжици, яйчен белтък и списъкът може да продължи. Въпреки това, YouTuber за красота откри фантастичен трик за намаляване на тъмните кръгове под очите ни: как? С помощта на червено червило. Може да ви заинтересува: Кажете ни в какъв цвят лакирате ноктите си и ние ще ви разкрием тайна за вашата личност

Снимка: Instagram

YouTuber показва как да скриете тъмните кръгове с червено червило

Deepicam, блогър за красота и YouTuber демонстрира чрез видеоклип, че премахването на тъмните кръгове с червено червило е възможно, особено ако червилото е кремообразно матово. Следвайте тези три лесни стъпки и научете този хак, който ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове.

Стъпка 1

Измийте добре лицето си и го подсушете деликатно. Нанесете червеното червило с малка, широка четка, като очертаете зоната около очите от тъмните кръгове до клепача.

Стъпка 2

След като нанесете червилото около очите, смесете зоната със същата четка, докато се появят две червени петна около очите.

Стъпка 3

С гъба, по-известна като блендер, нанесете фон дьо тен и нежно го разнесете по цялото лице, но фокусирайте се върху областта на тъмните кръгове, за да покриете червеникавия тон на червилото.

Вижте урока!

Може да ви заинтересува: Какво казва дължината на косата ви за личността ви

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: