Филми и сериали

Ръководство за свободното време: филми, песни и книги, на които да се насладите този месец

Ръководство за свободното време: филми, песни и книги, на които да се насладите този месец
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Не знаете какво да правите този уикенд? Оставяме ви списък с най-популярните филми, сериали и песни

Съберете се с вашия BFF и се насладете на най-добрите филми този уикенд. Танцувайте на най-модерните песни и прочетете тази страхотна книга, която препоръчваме.

Поточно предаване

По-щастлив от всякога: любовно писмо до Лос Анджелис

Благодарим ти чичо Disney Plus, че сбъдна тази мечта. Не пропускайте този концерт, в който Били ви кани да се разходите из най-представителните места на Лос Анджелис, градът, в който е родена, докато ви радва с песните от новия си албум. „Дисни е невероятно емблематична, сътрудничеството с нещо подобно е огромна чест за мен.Да представя албума си по този начин и да го посветя на града, в който съм родена и този, който обичам, е много вълнуващо, надявам се да ви хареса много”, каза Били във връзка с този проект. Може да ви заинтересува: Ръководство за свободното време: сериали, филми, песни и книги, за да се насладите на този Великден

Снимка: Getty Images

Опасна сила

Платформата Paramount Plus току-що включи в каталога си тази поредица, която проследява приключенията на Danger Force, екип от малки супергерои, обучени от Captain Man да контролират своите сили и по този начин да се борят с престъпността.

Пепеляшка

Камила Кабело, една от любимите ни латино знаменитости, ще вдъхне живот на принцесата на „загубените обувки“ в тази версия на историята, в която ще видим една по-овластена Пепеляшка, която се бори да изпъкне в света на Мода. Amazon Prime Video иска да разчупи стереотипите с този филм, адаптиран към новите времена, и ще има суперзвезди като Идина Менцел, Били Портър и Джеймс Кордън като съюзници.

Снимка: Amazon Prime

Музика

ВСИЧКИ ГРЕШНИ: Humbe и León Leiden

Победителят в наградата MIAW 2023 за най-добър изгряващ изпълнител и музикалната звезда на TikTok показват, че в Мексико нещата се правят правилно.

ЛИПСВАШ МИ: Ovy On The Drums, Piso 21 y Blessd

Нека се отбележи, че музиката на Колумбия продължава да разбива целия свят. Проба е този романтичен регетон, в който си сътрудничат тези гении на градския жанр

8g

АПАРТАМЕНТ: Дани Оушън

Със супер танцувално и доста закачливо звучене, венецуелецът с повече от 4 милиона в YouTube носи тази песен, посветена на тези, които са влюбени в ближния си.

Кино

Подводна заплаха

Този трилър ще ви кара да прескачате през целия филм. Проследява група момчета, които пътуват до Австралия за приключения сред природата, но попадат в капан в блато, където живее същество с огромни челюсти и свиреп апетит. Как ще завърши тази битка?

Клифърд голямото червено куче

Можете ли да си представите, че кръстът ви расте като гигант? Това не е наред с Клифърд. Една сутрин Емили открива, че нейното кученце едва се побира в апартамента й в Ню Йорк. Майката на Емили я няма, така че тя се обръща към Кейси - чичо й - да поправи огромното l

M4

Къде да отида?

Водолей

Ако ще бъдете около CDMX тези две седмици, не пропускайте възможността да се срещнете и поздравите с Алекс, пингвина, роден в този град, и други птици чиланго от семейството му. Научете повече и кликнете върху aquarium inbursa.com.mx

Книга

Нормален човек

"Себастиан е момче, което е загубило родителите си и сега негов водач ще бъде неговият ексцентричен чичо Пако. Заедно те ще преодолеят предизвикателствата на живота и техните приключения ще ви оставят страхотни уроци да се справите със собствените си предизвикателства.https://www.instagram.com/p/COBZJuMljQm/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: