Астрология

Това е вашата енергия според деня от седмицата, в който сте родени

Това е вашата енергия според деня от седмицата, в който сте родени
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Казваме ви коя планета управлява всеки ден от седмицата и енергията, която характеризира всеки от тях.

Подобно на датата ви на раждане и следователно на вашия зодиакален знак, денят от седмицата, в който сте родени, има много общо с вашата личност и енергия. Вижте добродетелите, които ви характеризират, в зависимост от това дали сте се появили на света в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота или неделя. Чрез: @astralmentee @astro.tony

Снимка: Getty Images

Това е вашата енергия според деня от седмицата, в който сте родени

понеделник

Тъй като това е денят, управляван от Луната, този ден ви прави силно интуитивен и емоционален човек.Вашата чувствителност и способност да се поставите на мястото на другите ви позволява лесно да се свързвате с хората. Вие обаче сте много непостоянен и настроенията ви са склонни да се променят често.

вторник

Управлявани от Марс, хората, родени в този ден от седмицата, са смели, решителни и упорити. Вашата жизненост носи радост на хората около вас, въпреки че понякога сте склонни да бъдете нетърпеливи и негъвкави. Може да ви заинтересува: Как ще се справите в любовта този месец според вашия хороскоп на маите?

Снимка: Netflix

сряда

Този ден се управлява от Меркурий, така че сте комуникативни и подлагате на съмнение абсолютно всичко около вас. Обичате да учите, експериментирате и откривате. Не мълчиш, когато имаш съмнения.

четвъртък

Управлявани от Юпитер, хората, родени в четвъртък, обикновено са оптимистични и жизнерадостни.Винаги са в добро настроение и разпространяват щастието си сред другите; те обаче трябва да се научат да спират и да не бъдат манипулирани. Може да ви заинтересува: Любов, приятели и дигитален свят: как ще се справите през септември според зодията си

Снимка: Getty Images

петък

Определяте себе си като елегантна, романтична и всеотдайна. Обичате да давате и получавате любов, поради което сте супер подробни с хората, които обичате най-много. Но бъдете внимателни, трябва да се научите да не приемате всичко лично. Този ден се управлява от Венера.

събота

Събота се управлява от Сатурн. Тази звезда кара родените на този ден да бъдат зрели, постоянни и много лоялни. Понякога приемат нещата толкова сериозно, че забравят да се забавляват.

Снимка: Getty Images

неделя

Управлявани от Слънцето, родените в неделя са креативни и спонтанни хора. Обичат да текат и да излизат от рутината си, защото не понасят зоната на комфорт. В училище или на работа те обикновено са лидери. Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: