YouTube

Рикс е освободен от затвора след плащане на гаранция от 30 хиляди песо

Рикс е освободен от затвора след плащане на гаранция от 30 хиляди песо
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Това са условията, които съдията наложи на Рикс след условното му освобождаване от затвора

Сутринта на 8 септември, Nath Campos и Алесандра Рохо Де Ла Вега обявиха, че съдебният процес на YouTuber, Rix, е приключил и че той е осъден на три години и два месеца затвор. „Той призна пълната си наказателна отговорност за престъплението изнасилване, равно на степента на опита, извършен срещу Наталия Кампос. Постановена е осъдителна присъда с наказание лишаване от свобода за срок от три години и два месеца; присъда, която е окончателна“. Може да ви заинтересува: „Не съм добре“: Анна Шпак нарушава мълчанието за ареста на YouTuber

Снимка: Instagram

От своя страна Нат увери, че се чувства облекчена за разрешаването на този съдебен процес и за затварянето на тази травматична глава в живота й. „Чувствам края на една глава, която беше доста трудна, доста болезнена. Не мислех, че правното заключение по този случай ще ми даде толкова много емоционална потвърждение по този въпрос и съм много доволен ( ) Чувствам се различен, чувствам се променен и чувствам, че това бележи края на една глава и много години от живота ми на много борба”.

Рикс е освободен от затвора след плащане на гаранция от 30 хиляди песо

Тази новина обаче не продължи дълго, тъй като часове по-късно беше разкрито, че Ricardo N е освободен от затвора, след като е платил глоба от 30 000 песо. Създателят на съдържание се превърна в тенденция в Twitter, след като нетизени посочиха, че неговата свобода е пълна липса на уважение към Нат Кампос.

Снимка: Instagram

Обвиняемият ще бъде записан в публичния регистър на извършителите на сексуални престъпления на Мексико Сити, в допълнение към досието му ще бъде включено в досие за съдимост. Освен че е платил гаранцията, съдията наложи условие да не се доближава до жертвата или да влиза в дома, на работното му място или учене и да се извърши плащане за отстраняване на щетите. Може да ви е интересно: Рикс прекарва 30-ия си рожден ден в затвора, а ето как приятелката му го поздравява! Това обаче не беше достатъчно, за да се успокоят потребителите на социалните мрежи. „30 хиляди песо струва да съсипеш живота на една жена в Мексико, 30 хиляди песо струва живота ни, RIX Е ИЗНАСИЛВАТЕЛ, който не забравят, когато качат видео, извиняващо се за всичко“ и „Това струва на жените емоционалната им стабилност, нещо, което ги белязва за цял живот и струва само $30 000 на изнасилвачите”, написаха те в Twitter.

Преди няколко часа празнувахме, че справедливостта беше въздадена на Нат и сега Рикс ще бъде освободен.

Това струва на жените емоционалната им стабилност, нещо, което ги белязва за цял живот, и струва само $30 000 за изнасилвачите. Правосъдието в тази държава е подигравка с курва. - Нат Ривера ✨ (@nathrivera17) 9 септември 2023 г.

Аз съм щастлив сутринта, защото Рикс се призна за виновен и щеше да лежи в затвора / аз, когато разбрах, че е излязъл само с 30 хиляди песо КАЗВАТЕ ЛИ МИ, ЧЕ ИЗНАСИЛВАТЕЛ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ С 30 ХИЛЯДИ ПЕСОС !!? pic.twitter.com/vLhqSmKw8b

- Пералта (@Per altac10) 9 септември 2023 г.

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: