Филми и сериали

Хари Потър: каква форма е вашият патронус според вашата личност

Хари Потър: каква форма е вашият патронус според вашата личност
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Очаквайте Патронум! Какво животно би се оформило във вашия защитен чар? Това ще бъде вашият патронус според начина ви на

Едно от любимите заклинания на Хари Потър е заклинанието Патронус (Expecto Patronum), което е едно от най-сложните за изпълнение в света на магьосниците. Въпреки това, той е и един от най-защитните, тъй като те генерират несравнима енергийна сила, която присъства чрез дух пазител под формата на животно. Ако бяхте просто още един ученик на Хогуортс, каква форма щеше да бъде вашият Патронус? Може да ви заинтересува: Доув Камерън беше влюбена в този актьор от Хари Потър

Снимка: Warner Bros

Хари Потър: каква форма е вашият патронус според характера ви

Мечка

Страхотно защитаваш семейството и приятелите си, не обичаш да те притесняват или да те забъркват. Винаги ги защитаваш със зъби и нокти, следователно твоят покровител ще бъде този на вярна, всеотдайна и благородна мечка.

Тигър

Думата, която най-добре те описва е храброст. Винаги сте готови на всичко, за да сбъднете мечтите си, нищо не ви спира! Вашият патронус ще бъде този на свиреп тигър.

куче

Ти си благороден и никога не би предал хората, които обичаш най-много. Бихте дали целия си живот, за да защитите близките си, никога не бихте им обърнали гръб! Следователно вашият патронус ще бъде този на вярно кученце. Може да ви заинтересува: Първите снимки на най-големия магазин за Хари Потър в света в Ню Йорк!

Снимка: Warner Bros.

Птица

За вашата смелост, прозрачност и представяне вашият патронус ще има формата на птицата Феникс. Никога не се оставяш да бъдеш победен и винаги се прераждаш от пепелта си. Да се учите от грешките си е един от вашите девизи.

Елен

Вие сте решителни, отдадени и подкрепящи. Вие се характеризирате с голямата си интелигентност и хитрост, в допълнение към факта, че обновяването е част от живота ви. Не обичате да се застоявате и затова предпочитате да излезете от зоната си на комфорт, защото знаете, че рутината няма да ви доведе никъде.

Заек

Вие сте послушни и лесно се справяте с тях. Всички ваши приятели и близки ви обичат за вашата вярност и честност. Обичате да поддържате здравословен начин на живот и да следвате определена рутина. Бдителност, изобретателност, предпазливост, умения и самозащита са някои от основните ви характеристики. Може да ви заинтересува: Ето как трябва да бъдат героите на Хари Потър според книгите

Снимка: Warner Bros

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: