Знаменитости

Карол Севиля и Емилио Осорио разкриват кой първи е казал „Обичам те“

Карол Севиля и Емилио Осорио разкриват кой първи е казал „Обичам те“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Карол Севиля и Емилио Осорио направиха "тагване за гадже" в TikTok и разкриха някои интимни моменти от ухажването си

Беше в края на юли, когато Карол Севиля и Емилио Осорио най-накрая решиха да потвърдят романса си чрез нежно видео в TikTok, в което главният герой на „Soy Luna“ се появява, танцувайки с Емилио и го целувайки. Може да ви заинтересува: Карол Севиля беше хоспитализиран! „Влюбваш ме“, гласи видеото на талантливата актриса. От своя страна Осорио направи същото и написа в публикацията: „Влюбени сте в мен. Cheketa”.

@karolsevillaokay? Влюбен си в мен!♬ оригинален звук - Sam & Jess

Карол и Емилио Осорио разкриват кой първи е казал "Обичам те"

"Любовта между Карол и Емилио се зароди, след като работиха заедно в музикално сътрудничество, „Coro de amor“, и сега те формират една от любимите млади двойки в момента.Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоаиза и Карол Севиля играят в битка в интернет Влюбените разкриха някои интимни подробности от връзката си чрез предизвикателство в TikTok, наречено „25 въпроса, на които трябва да отговорите като двойка“. Аудиото съдържа въпроси като кой е по-напрегнат? Кой е по-токсичен? Кой е по-ревнив? Кой е по-здрав? Кой има по-добро тяло? сред много други. Карол посочи, че Емилио е този, който пръв се е заинтересувал, който е поел инициативата за първата романтична среща и дори е казал първото "Обичам те". Двойката разкри още, че Карол е най-чувствителният, сънлив и сърдит във връзката, докато Емилио е най-ревнивият и спортен. Ако искате да научите повече за връзката на Карол и Емилио, не пропускайте пълните видеоклипове! Може да ви заинтересува: Карол Севиля боядиса косата си изцяло в синьо!"

?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6893139706553337349

is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6893139706553337349 Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: