Знаменитости

Тоалетите, с които Кайли Дженър разкри бебешкото си изпъкналост

Тоалетите, с които Кайли Дженър разкри бебешкото си изпъкналост
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кайли Дженър не е спряла да показва бебешката си подутина, вижте всички пъти, когато е позирала пред камерата с бебешката си подутина!

След раздяла за почти две години, Травис Скот и Кайли Дженър се завърнаха по-силни от всякога; Двойката очаква второто си дете и двамата се съгласиха да дадат първородното си дете, Сторми Уебстър, братче или сестриче! Това беше медията Page Six, която разкри новината за втората бременност на най-младата от семейство Кардашиян преди няколко седмици. Освен това Кейтлин Дженър потвърди новината, като публично съобщи, че очаква още едно внуче. Това му коства недоволството на Кайли, която бе помолила семейството си да пази в тайна. Може да ви заинтересува: снимки от рождения ден на Кайли Дженър, които доказват, че тя крие бременността си

Снимка: Instagram

„Кайли се закле всички в семейството си да пазят тайна и дори накара някои от нейния персонал да подпишат NDA (споразумения за неразкриване на информация). Така че това, че собственият му баща е направил това, е толкова очевидно вбесяващо. (Кайли) Исках да изчакам да се роди бебето, за да кажа на света." Сега, след като целият свят знае, че Кайли очаква второто си бебе, бизнесдамата реши да покаже бебешката си подутина чрез различни тоалети, оставяме ви някои от тях! Може да ви заинтересува: Кайли Дженър: колко време е крила бременността си?

Невероятните тоалети, с които Кайли разкри бебешката си подутина

"Сега, след като Кайли Дженър сподели емоционално видео, за да разкрие втората си бременност, създателят на Kylie Cosmetics не пропусна възможността да покаже публично своята бебешка подутина.Ден след като разкри бременността си, милиардерката сподели снимка, облечена в бяла кожена рокля, която подчертаваше малкото й коремче. https://www.instagram.com/p/CTlmNj-JF3c/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: