Знаменитости

„Тя е идентична с Джиджи“: Йоланда Хадид публикува снимки на Кхай Малик на първия й рожден ден

„Тя е идентична с Джиджи“: Йоланда Хадид публикува снимки на Кхай Малик на първия й рожден ден
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Една година след раждането на Кай, Йоланда Хадид сподели колко е пораснала внучката й, а феновете изразиха, че тя има гените на Джиджи

Zayn Malik и Gigi Hadid посрещнаха първото си дете заедно, Khai, точно преди една година. През септември 2023 г. моделът и бившият член на One Direction станаха родители на красиво бебе и въпреки че досега са решили да запазят в тайна самоличността на момиченцето си, майката на Джиджи, Йоланда Хадид, сподели няколко снимки чрез които той показа колко е пораснала внучката му. Може да ви заинтересува: Трябва да видите Джиджи Хадид и нейното бебе, облечени в еднакви тоалети!

Снимка: Instagram

Йоланда публикува снимки на бебето на Джиджи и Зейн Малик на първия си рожден ден

"Йоланда публикува серия от снимки с Кай Малик и ги придружи с нежни поздравления, посветени на нейната внучка. Въпреки факта, че бебето се появява отзад на снимките, е възможно да се оцени колко много е нараснал Khai през последните месеци. „Честит първи рожден ден на нашия ангел Кхай. Няма думи, които да изразят колко любов и радост донесохте в живота ни само за една година. Трябваше да израсна съвсем различно сърце, за да поема всичко това, вие сте вълшебно малко същество, което ни носи усмивки и благословии всеки ден . Благодаря ви, невероятната мама @gigihadid и bubba @zayn за най-добрия подарък!", написа Йоланда. Може да ви заинтересува: Джиджи Хадид изненадва, като публикува нежно селфи с бебето си https://www.instagram.com/p/CUAxUrgJ7kl/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: