Знаменитости

Шон Мендес се подлага на детектор на лъжата и прави някои противоречиви разкрития

Шон Мендес се подлага на детектор на лъжата и прави някои противоречиви разкрития
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Шон Мендес говори за Камила Кабело, Джъстин Бийбър, Хари Стайлс и гаджето на Тейлър Суифт, вижте какво откри полиграфът!

"

След няколко месеца, пълни с постижения и успехи, Shawn Mendes току-що обяви своето „Wonder: The World Tour“ чрез вълнуваща публикация в Instagram. Обявяване по-късно тази седмица! Нямам търпение да изляза и да ви видя всички отново. Регистрирайте се, за да научите първи за датите на турнето и информацията за предварителната продажба на wonderthetour.com“, написа канадецът. Може да ви заинтересува: Заснемат "неудобната" среща на Шон Мендес и Камила Кабело с Хейли и Джъстин Бийбър https://www.instagram.com/p/CUDUMh3lOcX/LinkEnhancement>Камила Кабело разкрива личен детайл от първата си среща с Шон Мендес "

Шон преминава тест на детектор на лъжата и прави някои противоречиви разкрития

"Подлагайки се на този забавен полиграф, Шон Мендес беше разпитан за настоящото гадже на Тейлър Суифт, Джо Алуин, и неговият отговор предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, тъй като според полиграфа отговорът на преводача на " In My Blood&39; не беше искрен. Одобряваш ли сегашното гадже на Тейлър, Джо Алуин?" попита интервюиращият, на което Шон отговори: „Никога не съм срещал Джо лично, но той изглежда като сладко момче.“ Може да ви заинтересува: Шон Мендес и Камила Кабело изглеждат като Пепеляшка и принца на тези нови снимки. Тогава администраторът на теста каза: „Вие не казвате истината. Ти си лъжец”, така че канадецът прие коментара с хумор и добави: Малко ли лъжа? Шон каза. „Да. Искам да кажа, че има някакъв злодейски вид. Искам да кажа, че изглежда добър човек, но може да се превърне във всеки момент злодей.Зная? (смее се)”. Той има наистина сини очи и аз се боря с тези сини очи. Зная? По-лесно ми е да се доверя на кафявите очи." В допълнение, Шон също разказа за карантината с приятелката си, Камила Кабело и нейното семейство, и призна какво е да срещнеш Джъстин Бийбър, Хари Стайлс и други. Не пропускайте видеото c"

LWb58GHc Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: