Знаменитости

Изгубеният близнак на Джоуи Кинг е открит в Instagram

Изгубеният близнак на Джоуи Кинг е открит в Instagram
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Потребител на Instagram откри двойничката на Джоуи Кинг и няма да повярвате колко много прилича на актрисата от „Кабината за целувки“!

Joey King започва кариерата си на актриса, когато е много малка; Американската артистка участва във филми като „Ramona and Beezus“, „The Conjuring“, „7 Wishes“ и „Slender Man“, но главната й роля на Ел Еванс в „The Kissing Booth“ я изстреля към международна слава. Може да ви заинтересува: „Беше много хубаво да изляза с него, но не можах да го направя отново“: Джоуи Кинг за Джейкъб Елорди

Снимка: Instagram

22-годишният артист изигра този младежки герой, създаден от автора, Бет Рийкълс, и спечели сърцата на милиони фенове по целия свят.Поради същата причина, сега, когато тя е добре позната в артистичния свят, някои интернет потребители полудяха, когато откриха изгубения й близнак в социалните мрежи.

Намират двойника на Джоуи в Instagram

"Джоуи се възхищава не само заради големия си талант пред камерите, но и заради нейната автентичност и спонтанност. Феновете харесват, че актрисата е толкова прозрачна и семпла, освен че визията й се е превърнала в еталон за младежка мода. Потребител на Instagram беше шокиран, след като откри в социалната мрежа двойника на главния герой от „The Act“. Нетизените направиха физическо сравнение между Джоуи Кинг и момиче, което нарича себе си Беатрис Араухо. Може да ви заинтересува: Джоуи Кинг разкрива как се е зародила любовта между нея и Джейкъб Елорди https://www.instagram.com/p/CUK5VtSrcLx/LinkEnhancement>Тест: Кой герой от „The Kissing Booth“ сте вие? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: