YouTube

Брианда Деянара и Адисън Рей заедно в Ню Йорк!

Брианда Деянара и Адисън Рей заедно в Ню Йорк!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Брианда Деянара присъства на невероятно събитие в Ню Йорк и се натъкна на Адисън Рей, вижте снимката им заедно!

Освен че е един от най-успешните американски TikTokers, Addison Rae направи своя актьорски дебют във филма „He's All That“ и демонстрира големия си талант пред камери. Имайки милиони последователи в социалните мрежи, 20-годишният артист е постоянно канен на най-добрите събития, организирани от най-престижните международни марки. Може да ви заинтересува: Брианда Деянара позира с Камила Кабело на премиерата на „Пепеляшка“

Адисън е посланик на марката за бижута Pandora, поради което се натъкна на успешната мексиканска създателка на съдържание Брианда Деянара на едно от последните си събития.Може да ви заинтересува: вече можете да видите трейлъра на „He's All That“, филмът с участието на Адисън Рей!

Брианда и Адисън заедно в Ню Йорк!

"

Brianda Deyanara пътува до Ню Йорк, за да представи Латинска Америка на дългоочакваното събитие на Pandora. TikToker сподели няколко снимки в Instagram, представяйки нова колекция на марката, но най-невероятното е, че позира до Адисън Рей. Може да ви заинтересува: 20 неща, които не знаехте за Брианда Деянара Какво щастие! Не мога да си обясня радостта от възможността да бъда в Ню Йорк на такова важно събитие с @theofficialpandora, но също така да представлявам моята красива Латинска Америка! Представяме ви колекцията PandoraMe, бижута, предназначени да създадат ваш собствен стил и да изразят себе си, както искате, чрез вашите аксесоари. Влюбен съм! foreveryme", написа Брианда. Може да ви заинтересува: Брианда Деянара и тайните на нейния романтичен живот https://www.instagram.com/p/CUdwizKLJ2j/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: