Астрология

Какво крие вашият хороскоп за вас този октомври с пълна синя луна

Какво крие вашият хороскоп за вас този октомври с пълна синя луна
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Този месец октомври ще донесе супер мощно пълнолуние, казваме ви как то ще повлияе на живота ви според вашия хороскоп!

Как ще протече този месец октомври в живота ти? Казваме ви аспектите за и против, които ще изпитате през следващите седмици според вашия хороскоп. Може да ви заинтересува: Ето как луната влияе върху растежа и красотата на вашата коса

Снимка: Getty Images

Какво крие хороскопът ви за октомври с пълната синя луна

Везни

Вие: Ще бъдете фокусирани върху желанията си; избягвайте обаче да пренебрегвате задълженията и задачите. За: Може би ще има събитие, което ще ви накара да се почувствате малко откачени, но ще бъде забавно.Против: Ако сте превишили нещо, ще бъдете завладени от угризения. Анализирайте какво се обърка. Дигитален свят: Не правете импулсивни или модни покупки.

Водолей

Вие: Ще сте наясно с мечтите си и ще ги преследвате. В полза: Ще се обградите с добра атмосфера в училище; ако няма, вие ще го създадете сами. Против: Необходима е много работа, за да постигнете целите си, но вие сте на път. Дигитален свят: Може да има неизправности в осветлението или в устройствата, използвани от семейството.

Скорпион

Вие: Събития или хора от миналото могат отново да почукат на вратата ви, за да ви развеселят. За: Най-накрая ще завършите няколко от вашите обеци. Против: Пазете се от измамни покани или предложения. Дигитален свят: Вслушайте се в съветите на сестри, по-големи братовчеди, лели или учители във връзка с мрежите.

Телец

Tú: Носталгията ще ви нахлуе, не се хващайте и се насладете на настоящето. В полза: Ще имате необходимата енергия да промените някои лоши навици, не се отказвайте и вярвайте в себе си. Против: Ще почувствате, че няма надежда или няма да постигнете мечтите си, но грешите! Дигитален свят: Ще изпълнявате училищни задачи без помощта на технологиите. Може да ви заинтересува: Космически послания: какво крие вашият хороскоп за вас месец по месец?

Снимка: Getty Images/Pexels

Риби

Вие: Вие сте в спокоен период, не го бъркайте със скука. За: Продължавайте да се променяте към по-добро, от вътрешно към външно, ще има успех! Против: Трябва да вземете важно решение, не бързайте. Дигитален свят: Макар и различно, старите джаджи ще работят, използвайте ги!

Близнаци

Вие: Ще поемете по интересен път към плановете си. В полза: Ще знаете как да се справите с трудностите, които възникват през тези две седмици в училище и у дома. Против: Ако не е необходимо, не спестявайте повече, парите трябва да текат. Помогни на другите. Дигитален свят: Някой ще дисциплинира времето, което прекарвате онлайн.

Стрелец

Tú: Ще видите, че материалното не е най-важното нещо в любовта. В полза: Ще бъдете реалисти с плановете си, благодарение на което веднага ще започнете да работите по тях. Против: Някои хора няма да са толкова лоялни, колкото се надявахте. пусни ги Дигитален свят: Някои от вашите устройства може да спрат да работят правилно.

Рак

Вие: Готови сте да започнете мечтите си, просто не бързайте и ги планирайте! В полза: Ще забележите, че понякога възможностите се губят, но други остават.Против: Ще се почувствате малко обвързани от излишъка от задачи. Дигитален свят: Не участвайте в битки или спорове в мрежите, ще станат грозни.

Снимка: Getty Images

Лъв

Ти: Направил си толкова много неща и за толкова кратко време, че имаш нужда от почивка. В полза: Ще общувате доста добре и ще се разбирате готино с приятели, братовчеди и братя. Против: Избягвайте да настоявате за навици, които не ви подхождат. Дигитален свят: Няма нужда да преувеличавате, добре е да внимавате с непознати.

Рак

Вие: Вашата работа и задачи у дома ще получат своята награда, дори материално. Наслади се! За: Има съюзник, който ще ви даде добър съвет. Против: Не залагайте всичко на един проект и не харчете твърде много за планирането му.Дигитален свят: Ще има проблеми с връзката, които ще затруднят достъпа ви до мрежите.

Дева

Вие: Паричните въпроси ще вървят добре, просто избягвайте да харчите по прищявка или за забавление. Благосклонност: Ще споделяте съвети и помощ с вашите, добре! Против: Ще спрете малко по пътя, за да помислите какво наистина искате от живота. Дигитален свят: Ще получите награда за постигане на целта (онази джаджа, която сте искали).

Овен

Вие: Справедливостта ще бъде въздадена в един аспект от живота ви и семейството ви. За: Има интересна покана, проверете дали е възможно да я приемете точно сега. Против: Предизвикателства и малки проблеми ще дойдат, но с вътрешната си сила ще ги преодолеете. Дигитален свят: Бъдете търпеливи и спестете за това, което искате; понякога "евтиното е скъпо".

Снимка: Getty Images/Pexels

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: