YouTube

Юя отново се появява в социалните мрежи, след като стана майка

Юя отново се появява в социалните мрежи, след като стана майка
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

След раждането Юя присъства в социалните медии! Вижте какво е публикувал YouTuber

След дълго чакане Yuya и Сидхарта посрещнаха първото си дете заедно на 29 септември. Именно чрез Twitter музикантът и певецът разкри вълнуващата новина: „Ново море се роди“, написа Сидхарта в 7:07 сутринта, без да разкрива повече подробности за раждането на Марианд Кастрейон. Сега обаче, когато минаха повече дни от възстановяването му, Юя реши да се появи отново в социалните мрежи, за да отправи послание към всичките си „красавици“. Може да ви заинтересува: Ето как изглеждаше бебешката подутина на Юя в последния участък от бременността й

Снимка: Instagram

Марианд се появява отново в социалните мрежи, след като стана майка

Бъдейки толкова близо до феновете си, Юя се възползва от възможността да информира последователите си за новата си фаза на майчинство. Може да ви заинтересува: Юя обявява временното си оттегляне от социалните мрежи: защо? „Откакто Мар дойде на земята, не мога да спра да се усмихвам. Благодарим ви за всички съобщения, които сте ни написали. Получавам твоята любов като най-добрия подарък”, написа Юя в профила си в Twitter.

Откакто Мар дойде на земята, не мога да спра да се усмихвам. Благодарим ви за всички съобщения, които сте ни написали. Приемам твоята любов като най-добрия подарък.

- Юя (@yuyacst) 1 октомври 2023 г.

В допълнение, мексиканският YouTuber се възползва от възможността да сподели новата песен на Siddhartha, озаглавена „Paraíso Lunar“. „Искам да споделя красотата на подаръка, който ни направиха на Мар и мен“.

✨ Искам да споделя красотата на подаръка, който направиха на Мар и на мен ✨: https://t.co/HnrPzJ5Bf2

- Юя (@yuyacst) 1 октомври 2023 г.

И Сидхарта разкри, че този сингъл е един от най-специалните за него, тъй като издаването му съвпадна с раждането на Мар. Имам много специална признателност. Композиран е през февруари 2023 г. и след толкова време днес излиза наяве като красиво съвпадение”, публикува той. Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: