Филми и сериали

„Размяна на принцеси 3“: вече можете да гледате официалния трейлър на филма!

„Размяна на принцеси 3“: вече можете да гледате официалния трейлър на филма!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Първите снимки от 'Princess Swap 3' са тук, не можете да ги пропуснете!

Беше през 2023 г., когато Ванеса Хъджънс приветства коледния проект, „Princess Swap“, фантастичен филм за Netflix, пълен с кралски особи , романтика и двойници. С участието на Ванеса Хъджънс, историята на филма проследява автентичен пекар от Чикаго, който разменя живота си с херцогинята на Монтенаро, която се оказва физически идентична с нея.

Снимка: Netflix

Година по-късно беше пуснат „Размяна на принцеси 2“, в който лейди Маргарет наследява трона, докато преминава през трудна ситуация с Кевин.Стейси се заема да спаси живота му още веднъж, преди нейният ужасяващ трети двойник, Фиона, да провали плановете й. Заради успеха на първите два филма стрийминг платформата работи по трета част и премиерата й е много близо. Може да ви заинтересува: 10 филма, които трябва да видите, ако сте харесали „Размяна на принцеси“

Вижте първите кадри от филма!

"

Преди няколко месеца Ванеса разкри, че снимките за „Princess Switch 3“ вече са приключили: „Приключихме с The Princess Switch 3. Каква вихрушка. Човече, всички работеха като луди. И остана безопасно. ОГРОМНИ благодарности на @netflix за предприемането на допълнителни предпазни мерки, за да ни държите на път и да донесете това ново нещо на вашите екрани“, написа той в публикацията си. Може да ви заинтересува: „Размяна на принцеси“: съществуват ли Белгравия и Монтенаро в реалния живот? https://www.instagram.com/p/CL-U4YxB95s/twitter-tweet>."

Ванеса Хъджънс, Ванеса Хъджънс и Ванеса Хъджънс се завръщат в The Princess Switch 3: Romancing The Star!

Този път кралица Маргарет, принцеса Стейси и Фиона трябва да извадят безценна реликва, което води до много неочаквана смяна. Премиери на 18 ноември. pic.twitter.com/7DvBQB5Vcr - Netflix (@netflix) 6 октомври 2023 г.

Трейлър

Премиерата на „Размяна на принцеси 3“ е на 18 ноември, готови ли сте да продължите приключенията на Ванеса Хъджънс? Вижте официалния трейлър тук!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: