Любов

8 признака, че тролите в социалните мрежи

8 признака, че тролите в социалните мрежи
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Мразите ли да дразните другите чрез TikTok, Instagram, Twitter и Facebook? Вижте тези знаци, които показват да

Всъщност не знаете защо, но в социалните мрежи винаги накрая правите досадни коментари, заплашвате и обиждате всички. опа! Ако се идентифицирате с някоя от следните ситуации, време е да промените отношението си. Може да ви заинтересува: Наръчник за безопасност при флирт в социалните мрежи

8 Знаци, че тролвате в социалните медии

Забраняваш на приятелите си да се срещат с други хора

Нямаш нищо против вашите BAE да приемат покани за приятелство от хора, които нямате в списъка си. Искате да контролирате приятелите си и да заплашите да спрете да говорите с тях, ако срещнат някой друг или създадат нови приятели.

Посмиваш се с прякори

Тъй като не можете да отидете в къщата на вашия BF, за да работите като екип, вие решавате да се срещнете чрез видеоконференция. Всичко върви добре, докато не започнеш да дразниш една от съученичките си и да я наричаш с обидни прякори. Без колебание те отхвърлят разговора. Най-лошото: не ти пука и нямаш намерение да се извиняваш. Може да ви заинтересува: 10 стъпки, за да завладеете любовта си чрез социалните мрежи

Снимка: Netflix

Манипулира

Изглежда любимото ви занимание е да разпространявате слухове и да наранявате съучениците си, познатите и дори приятелите си. Поради тази причина вие изисквате вашите съюзници да разпространяват в мрежите си всякакви клюки, които можете да измислите. По-добре използвайте тази енергия в продуктивни дейности и покажете положителната си страна.

Качвате безсмислени мемета

Вашата тактика да ядосвате враговете си е да „харесвате“, когато някой публикува, че му е трудно или има проблеми.Освен това обичате да качвате мемета, които нямат нищо общо с публикуваното, и обичате да хвърляте намеци чрез тях. Вече сте блокиран.

Снимка: Getty Images

Предавате доверието на другите

Един от вашите приятели отиде на пътешествие; след като ви изпрати някои от неговите снимки, вие решавате, че е добра идея да ги качите онлайн без негово разрешение! Когато тя ви се оплаче, вие отговаряте грубо и сте много нечувствителни към причините, които тя изтъква, за да защити личния си живот. Ако това момиче не харесваше двайсет, сега няма съмнения: трябва да се махне от вас възможно най-скоро!

Нямаш контрол над емоциите си

Това, което характеризира момиче, което троли в интернет е, че напада, публикува фалшива информация с цел да нарани и не знае как да се справи с емоциите си: избухва, ядосва се или се обижда на най-малката провокация.Поемете дълбоко въздух, след това издишайте и повторете: „Аз контролирам действията си“. След това проверете дали това, което ще публикувате, ще остави положителна следа и дали има добро настроение; Ако не, защо не помислите по-добре и не забравите да го качите?

Снимка: Whatsapp

Вие сте нула емпатични

Да бъдеш съпричастен означава да се поставиш на мястото на другия. Това е да знаеш, че въпреки че приятелката ти се усмихва, вътрешно тя е депресирана, защото се е карала с майка си. Ако не помагаш на нуждаещите се, мислиш само за себе си и се подиграваш с изцепките на приятелите си, нещо не ти е наред! Не мислиш ли? Светът не се върти около теб, разбираш ли?

Фен на кибертормоза

За WhatsApp изпращате съобщения до приятелите си по всяко време на деня (дори по време на часовете) и качвате видеоклипове в TikTok, за да ги тролите, ако не са направили това, което сте поискали. Може да не са ви казали, но приятелите ви се чувстват нападнати и разочаровани от лошото ви отношение.

Снимка: Getty Images

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: