Знаменитости

Tyga: Бившият приятел на Кайли Дженър беше арестуван за домашно насилие!

Tyga: Бившият приятел на Кайли Дженър беше арестуван за домашно насилие!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Бившата приятелка на Тайга, Камарин Суонсън, сподели снимки на ударите и нараняванията, които е получила от рапъра

Майкъл Рей Нгуен-Стивънсън, по-известен в средата на шоуто като Тайга, имаше романтична връзка с Кайли Дженър в продължение на три години. Бившата двойка прекрати ухажването си през 2023 г.

Може да ви заинтересува: Причината, поради която Кайли Дженър и Тайга се разделиха „Кайли почувства, че Тайга се възползва от нея финансово. Тя става жена и трябваше да направи някои промени в живота си, наистина да се раздвижи. Тя почувства, че връзката им се е превърнала в задънена улица и й е писнало той да е толкова безотговорен с парите си“, каза приятел на Кайли пред Media Take Out.

Снимка: Instagram

В момента Кайли има връзка с Травис Скот и двамата очакват второто си дете заедно, докато американският рапър имаше връзка с Камарин Суонсън, която току-що го осъди за физическо насилие.

Tyga: Бившият приятел на Кайли Дженър е арестуван!

"След като участва в силна битка на 11 октомври, Суонсън осъди Тайга за физическо и емоционално насилие. Чрез социалните мрежи Камарин публикува няколко снимки на нараняванията и ударите си, като доказателство за обвинението си. „Бях емоционално, физически и психологически малтретирана и вече не смятам да го крия“, написа тя към изображението. „Много се срамувам и съжалявам, че се стигна дотук, но трябва да се погрижа за моята безопасност“, добави тя. Може да ви заинтересува: Кога се ражда бебето на Кайли Дженър и Травис Скот? https://www.instagram.com/p/CU6IfBgsZ1o/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: