YouTube

Юя публикува първата снимка на Мар!

Юя публикува първата снимка на Мар!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Юя дебютира в Instagram като майка, вижте сладката снимка, която публикува в профила си!

В края на септември Юя и Сидхарта станаха родители, след като посрещнаха първото си дете заедно: март. Според доклади от преводача на „Лунния рай“, той и мексиканският YouTuber са в процес на адаптация и са наслаждавайки се максимално на малките промени, които се случват в живота им. Може да ви заинтересува: Юя се появява отново в социалните мрежи, след като стана майка

Снимка: Instagram

“Има и едно нещо, което ти казват: „Няма да разбереш, докато не го изживееш“, и когато го изживееш, осъзнаваш, че всичко, което ти е казано, всъщност е собственото преживяване на всеки човек.Това е нещо, което променя начина, по който възприемате собствения си живот и ние бяхме много щастливи. Ние сме родители от седмица и сме в етап на адаптация, стоим си вкъщи, наистина се наслаждаваме на всички малки промени, които се случват, учим се, будни, но много щастливи”, каза Сидхарта. Може да ви заинтересува: Юя обявява временно оттегляне от социалните мрежи: защо?

YouTuber публикува първа снимка на Мар!

"От раждането Юя стоеше далеч от социалните медии, но сега тя направи своя дебют в Instagram като майка и милионите й последователи бяха очаровани от публикуваната от нея снимка на Мар. Защото създателят на съдържание иска да уважава личния живот и индивидуалността на сина си, той реши да публикува снимката на ръката на малкото момче. Чрез надписа тя разкри колко е щастлива, че е станала майка. „Мар е на земята, а аз съм в облаците“, написа Марианд.https://www.instagram.com/p/CU8SJ_zFB-X/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: