Знаменитости

Mau y Ricky: тайната зад успеха, новият му сингъл с María Becerra и още

Mau y Ricky: тайната зад успеха, новият му сингъл с María Becerra и още
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вижте всичко, което Мау и Рики ни казаха ексклузивно за новите им проекти!

И двамата имат много добри обичаи, като например да бъдат треньори на нови певци - както в Мексико, така и в Аржентина - и не спират да пишат песни. Но този път Mau и Ricky носят песен, наречена Mal acustaoo, която пеят с María Becerra и която заплашва да отбележи към по-добро кариерите на тези велики артисти. От: Алберто Рохас Може да ви заинтересува: Mau y Ricky: всичко, което трябва да знаете за „Rifresh“, техния нов албум!

Mau y Ricky: тайната зад техния успех, новият им сингъл с María Becerra и много други

Tú: Как написахте Mal acustaoo, с Мария Бесера?

"

Ricky : Имахме сесия, насрочена за четвъртък и полетът на Мария беше отложен и тя пристигна в петък в 2:00 следобед, имахме полет четири часа по-късно, така че се срещнахме на летището.Имахме три часа да се опознаем, да напишем песента и да я запишем, за да можете да видите химията между нас. https://www.instagram.com/p/CUOTt-ALE6D/Enhancement>."

Снимка: Instagram

Вие: Кого гледате да си сътрудничи с вас?

Ricky: За мнозина бих искал да направя нещо с Tiago PZK, с Lali, с Duki в момента мисля за аржентинците, защото те са тези, с които сме били в контакт. Но също така искам да си сътруднича отново с приятели като Reik, вече имаме записана песен и се надяваме скоро да излезе, това е една от любимите ми песни досега. Бих искал да направя нещо със Zion & Lennox, с Guaynaa мога да продължа, защото списъкът е дълъг (LOL). Мау: Имаме песен с Джей Уилър, която също не е излязла и съм толкова развълнуван.

Ти: Какво влияе върху песните, които композираш, какво те вдъхновява?

Рики: Няколко неща като музиката, която харесваме; но от друга страна, това ме вдъхновява много да продължаваме да преоткриваме себе си, да търсим начин да изразим себе си, да залагаме на различни пътища, различни ритми и да излизаме от зоната си на комфорт.Много ни вдъхновява постоянно да се развиваме и да се чувстваме неудобно; по-лесно е да продължим да правим същото, но за нас това не е естествено, нямаше да сме толкова щастливи, ако не изисквахме много от себе си музикално.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: