Знаменитости

Карол Севиля е диагностициран със сърдечно заболяване

Карол Севиля е диагностициран със сърдечно заболяване
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Карол Севиля разкри, че последните му припадъци са свързани с това сърдечно заболяване, разберете подробностите!

Карол Севиля, най-известна с ролята на Луна Валенте в детския сериал на Disney Channel, Soy Luna, е една от любимите мексикански актриси и певици днес. 21-годишната изпълнителка покори феновете си със сингли като Tus besos, Nadie te entenda и Vuélveme a mirar así.

Снимка: Instagram/@karolsevillaofc

Въпреки това, здравето на Карол се влошава от няколко месеца; Преди време актрисата разкри, че е дала положителна проба за covid-19. По-късно певицата записа няколко истории за своя Instagram от болницата, където трябваше да направят някои изследвания.Според някои съобщения от програмата "Todo Para la Mujer", Карол страда от тонзилит, поради което здравето й е засегнато. Може да ви заинтересува: Реакцията на Luisa Fernanda W, когато видя Pipe Bueno и Karol Sevilla да се целуват „Тя отново започна с болки в гърлото и какво мислите, снощи тя припадна“, коментира журналистът Ana María Alvarado. Въпреки това Карол остава в добро настроение и споделя актуализации за здравето си с феновете си. Сега новите доклади гарантират, че Карол е била диагностицирана със сърдечно заболяване, което е могло да я накара да припадне.

Карол е диагностицирана със сърдечно заболяване

Наскоро Карол сподели диагнозата, която му е поставена в болницата.

„Казаха ми, че имам синусова аритмия, което е свързано със сърцето ми, защото понякога то ускорява твърде много и това ме кара да припадам, а понякога сърцето ми е много бавно и не изпомпва обикновено трябва” .

Снимка: Instagram/@karolsevillaofc

Актрисата разкри и подробностите и причините за това заболяване: „Те бяха свързани със стреса, защото не се хранех по график и не се хранех добре, така че откакто се случи това, отидох с Тренер, аз също започнах да се храня по-добре cЗапочнах да отделям време, да се отпусна повече и да се опитвам да избягвам стреса и научих, че е време да разбера, че ако тялото ми даде сигнал, трябва да му обърна внимание и тъй като не го направих, имах последствие“, завърши той. Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоаиза и Карол Севиля са звезди в битка в интернет. Надяваме се, че с добри упражнения и режим на хранене здравето на Карол може да се подобри! Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: