Музика

'Falling': Jungkook направи невероятен кавър на песента на Harry Styles

'Falling': Jungkook направи невероятен кавър на песента на Harry Styles
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Jungkook да пее песента на Хари Стайлс е най-доброто нещо, което ще ви се случи тази седмица!

Jungkook е един от любимите членове на BTS; Певецът не само покори феновете си с вокалния си талант, но и неговият автентичен стил и голяма физическа привлекателност дадоха много поводи за разговори. K-Pop групата се характеризира с това, че е много истинска, но Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V и Jungkook. те никога не пропускат възможност да се възхищават на други артисти.

Снимка: Instagram

По същата причина Jungkook реши да почете таланта на Хари Стайлс и сподели нов кавър на британския певец, който бързо стана вирусен в социалните медии, ARMY дори поискаха музикално сътрудничество между BTS и Хари! Може да ви заинтересува: Двамата членове на BTS, които прекарват времето си в битки помежду си

„Falling“: членът на BTS направи невероятен кавър на песента на Хари Стайлс

На 28 октомври 24-годишната суперзвезда на BTS изненада феновете с изпълнение на песента на Хари Стайлс „Falling“ от албума му Fine Line от 2023 г. Неочаквано фантастичното видео беше публикувано в официалния канал на BANGTANTV в YouTube. Може да ви заинтересува: BTS: какъв лосион използва Jungkook? Какво съм сега? Какво съм сега? / Ами ако съм някой, когото не искам около себе си? / Падам отново, падам отново, падам / Ами ако съм долу? ако Излизам? / Ами ако съм някой, за когото не говориш? / Падам отново, падам отново, падам“, пее Jungkook в кавъра. Това не е първият път, певицата Butter е участвала в кавъри на най-популярните певци на момента, но без съмнение тази на Хари Стайлс е една от най-добрите!

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: