YouTube

Скабече и Феде Вигевани: тайни, които не сте знаели за тяхното приятелство

Скабече и Феде Вигевани: тайни, които не сте знаели за тяхното приятелство
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тези братя са толкова близки, че създават съдържание заедно, пътуват и Феде Вигевани и Еди дори се ожениха! Вижте още тайни на тяхното приятелство.

От: Mayte F. Tepichín

Снимка: Instagram

Skabeche и Fede Vigevani: тайни, които не сте знаели за тяхното приятелство

Ти: Обичахме да те виждаме като шофьори в KCAs, какво приключение!

Bryan: Да, харесахме го и не го приемаме с лека ръка, това беше ключова стъпка в кариерата ни като творци, защото не на всеки се дава тази възможност. Поисках от Fede номера на треньор, който да ми помогне да имам по-добра дикция; Знаехме, че е важно да подобрим видеоклиповете, които записахме, защото при някои награди мястото е много голямо, има много камери и страхотен продуцентски екип.Беше много емоционален момент, защото се познаваме с Феде от седем години, той е един от най-добрите ни приятели. Може да ви заинтересува: Тест: Eddie или Bryan Skabeche, кой YouTuber би бил вашият BFF?

Ти: Те са направили всичко! В какви други аспекти искат да го разбият

Fede: Шофирането беше нещо ново в живота ми, когато се появи предизвикателство, се подготвям и казвам „това е моят шанс и ще дам всичко от себе си“. Еди: Шофиране, дублаж и музика са неща, които, когато започнахме по този път, нямахме предвид; Започнахме това състезание за забавление. Сега дори с Fede направихме музика, така че ще се възползваме максимално от всички възможности, които ни се откриват. Брайън: Би било хубаво да се впуснете във филми като актьори, това е, което липсва.

Снимка: Instagram

Ти: Еди, как си в любовта? Как вървят отношенията ти със Xio?

Eddy: Разбирам се чудесно със Xio, тя се превърна от най-добрата ми приятелка в моя приятелка. Също така, публиката, хората, skuad го приеха много добре; те харесват, че сме заедно и ме бие да бъда и да създавам съдържание с нея. Беше невероятно, нещо, което никога преди не съм правил; Това е като първата ми официална приятелка в живота. Беше много яко, забавлявахме се много.

Ти: Най-готиното изживяване на Skabeche и Fede?

Bryan: Има доста! Предпочитам едно пътуване, което направихме до Лас Вегас, в което не само споделихме с Fede, беше и Antrax. По това време създавахме съдържание, но беше по-скоро забавно пътуване. Да бъдеш в Зона 51 с всички братя беше едно от онези забавни преживявания и си мислиш: „Не знам какво правя тук, но знам, че ще помня тези приключения до края на живота си“. Това чувство да си в пустинята в полунощ и да виждаш звездите с тях; Замръзвах до смърт, но си заслужаваше всяка секунда.Имам няколко видеоклипа, които вече не показваме в мрежите, но те са много забавни, те са едно от онези преживявания, които ви е трудно да преживеете отново, те са толкова запомнящи се, че бих искал да ги повторя няколко пъти, може би в други страни и в други градове в Мексико. Fede: Имаше много от всичко, не спряхме да се смеем и забавляваме, въпреки че понякога нещата се объркаха (като когато Antrax загуби камерата си), но намерихме положителна страна на всичко. Еди: Беше много лудо пътуване, беше това, при което се омъжих за Феде!

Снимка: Instagram

Какво е вашето идеално момиче? Ако ви попитам кой печели наградата за най-секси момиче в интернет, кое избирате?

Eddy: На моята приятелка. Fede: Медисън Биър, тя е красива, винаги съм я харесвал; тя е певица и инфлуенсър. Bryan: За мен тя не е създател на съдържание, но винаги е в мрежите и е Дуа Липа; Ако ме запознаят с нея, в този момент получавам инфаркт, не само защото съм физически привлечен от нея, но и защото е толкова талантлива.Ако в един момент я срещна, ще бъда изпълнен. Вие: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: